Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Din 17 noiembrie scade varsta de pensionare in Romania | Prognoza meteo: Când vine iarna adevărată | Dancila despre OUG13: Am fost de acord din punct de vedere legal, a fost constituţională | De ce se mută localnicii din Praga oraşul vizitat de opt milioane de turişti anual | Rezultatele finale oficiale alegeri prezidenţiale 2019, turul I

Popa, premier?

Scris de :     2011-02-15 15:28

Viceguvernatorul BNR Cristian Popa ar putea fi nominalizarea pentru postul de premier.

Cristian Popa ar putea deveni premierPreşedintele Traian Băsescu ar urma să le ceară parlamentarilor PDL, cu care se va întâlni, marţi, la ora 16.00, susţinere pentru desemnarea unui premier independent, în persoana lui Cristian Popa, anunţă Mediafax, citând surse PDL.

Şeful statului ar urma să propună democrat-liberalilor ca Emil Boc să rămână la şefia PDL, iar funcţia de premier să fie preluată de un independent cu un Cabinet politic.

Băsescu s-a aflat, luni după-amiază la BNR, ceea ce a determinat speculaţii legate de o propunere adresată lui Mugur Isărescu de a prelua postul de premier. Alte nume vehiculate au fost cel al lui Mihai Tănăsescu şi cel al lui Călin Georgescu.

În toamna anului 2009, Cristian Popa a fost susţinut de PDL pentru actualul mandat de membru în CA şi viceguvernator BNR.

Alte stiri din: Politica interna Afisari - 51
Recomandarile Editorilor
Comentarii