Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Viitor sumbru - mai puțini și mai bătrâni | Testamentul politic al lui Corneliu Coposu | Iadul de la Institutul Marius Nasta (galerie foto) | Criza de pe piața muncii | Avertisment pentru toți românii care retrag bani de la bancomat

Premierul Grindeanu iese la atac

Scris de :     2017-06-11 19:05

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat duminică seara, într-o postare pe Facebook, că România are nevoie de stabilitate și predictibilitate, iar românii au arătat la votul din decembrie că vor un guvern stabil, cu largă susținere parlamentară, iar această încredere acordată de alegători nu trebuie “înșelată cu noi schimbări, noi crize politice, eventual alte alegeri”.

“România are astăzi în față mai multe oportunități, care ne pot îndrepta decisiv pe drumul progresului și prosperității. Dar pentru asta avem nevoie de stabilitate și predictibilitate.Votul din decembrie 2016 ne-a arătat că și românii vor același lucru: un guvern cu largă susținere parlamentară și stabil. Această încredere pe care ne-au acordat-o românii nu poate fi înșelată cu noi schimbări, noi crize politice, eventual alte alegeri — într-un cuvânt INSTABILITATE”, a scris șeful Executivului, în mesajul de pe pagina sa de Facebook.

În opinia premierului, vizita președintelui Klaus Iohannis în SUA “a relansat parteneriatul strategic”, iar acum depinde doar de România să arate că este capabilă să-și respecte promisiunile.

“Întâlnirile pe care le-am avut în Israel, Austria, Franța și Croația, contactele cu oficiali UE, tot acest efort merge în aceeași direcție: să arătăm că România este capabilă să-și respecte promisiunile, că investitorii pot avea încredere în noi.
Depinde de noi să arătăm că suntem o națiune unită și determinată să meargă pe drumul cel bun. Cred că dialogul între Președinția României, Senat, Camera Deputaților și Guvern este important. Ca români, avem în față aceste oportunități. Doar trebuie să avem suficientă maturitate politică și viziune să și profităm de ele. De aceea, România are nevoie de stabilitate și predictibilitate!”, a conchis premierul Sorin Grindeanu.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 111
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante