Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Viitor sumbru - mai puțini și mai bătrâni | Testamentul politic al lui Corneliu Coposu | Iadul de la Institutul Marius Nasta (galerie foto) | Criza de pe piața muncii | Avertisment pentru toți românii care retrag bani de la bancomat

Protest la sediul PSD, cu găleţi roşii pe care scrie “PSD, ia-ţi mita înapoi!”

Scris de :     2017-04-09 22:25

Aproximativ 50 de persoane purtând găleţi roşii inscripţionate cu mesajele “PSD ia-ţi mita înapoi”, “Găleată, găletuşă, vrem PSD-ul pe tuşă” şi “Demisia” au protestat duminică în faţa sediului central al PSD, unde au desfăşurat un drapel tricolor şi au aliniat găleţile în faţa intrării.

Alte mesaje înscrise pe găleţi erau: “Asta-i găleata de la voi /Îmi vreau viaţa înapoi”, “Găleata electorală ucide naţiunea”, “Găleata, simbol al sărăciei”. Iniţial, manifestanţii s-au adunat în Piaţa Victoriei, iar la părăsirea zonei consacrate protestelor din ultimele luni, membrii grupului au fost legitimaţi de jandarmi.De la sediul PSD, demonstranţii au plecat spre sediul ALDE.

”Mă legitimaţi că mă plimb cu găleata prin oraş? Aşa faceţi?” a spus unul dintre protestatari, în momentul în care i s-au cerut actele. Un alt tânăr a comentat ironic “(M-au legitimat – n.r.) pentru că am ochi albaştri. Se pare că nu am voie să ies la plimbare”.

La eveniment a fost văzută și Clotilde Armand, vicepreședinte USR. Evenimentul a fost convocat pe Facebook, sub denumirea ”Luaţi-vă găleţile, păstrăm libertăţile!”.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 95
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante