Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PSD a făcut alianţă cu UNPR

PSD a făcut alianţă cu UNPR

scris de D.P.
282 Afisari

Partidul Social Democrat şi Uniunea Naţională pentru Progresul României au semnat o cerere privind un protocol de colaborare înregistrată la Tribunalul Bucureşti. Conform acestuia, cele două formaţiuni politice vor forma Alianţa de Centru Stânga.

Victor Ponta a batut palma cu Gabi Oprea

„Este o alianţă de centru stânga aşa cum PNL a semnat cu PC de centru dreapta, noi de la UNPR suntem alături de Guvernul Ponta. L-am sprijinit în Parlament. Doctrina noastră e de centru-stânga ca şi cea a PSD. Din PSD au plecat oameni extraordinari care au format UNPR. E un partid al pensionarilor şi a celor care au salarii foarte mici. Noi pentru asta am militat: pentru salarii şi pentru pensia minim garantată. „, a spus Liliana Mincă, vicepreşedinte al Departementului Economie, Transporturi, Finanţe al UNPR, la România TV, adăugând că partidul din care face parte a format respectiva alianţă „din interes naţional„.

„Este o alianţă la nivelul întregii ţări. Sperăm să avem stabilitate economică şi politică. Vrem să existe dialog social şi ca legea privind averile foarte mari să treacă de parlament. Cât timp vom avea sprijin din partea PSD şi noi vom sprijini tot ceea ce înseamnă proiectele lor în parlament. În interes naţional, orice formaţiune politică poate sprijini acest guvern”.

Liderul grupului progresist din Camera Deputaţilor, Eugen Nicolicea, a explicat că alianţa va fi înscrisă la tribunal, documentele au fost depuse şi a fost făcut anunţul publicitar. ”Forma de asociere a partidelor conform legii 14 este alianţa politică, nu alianţa electorală. Alianţa electorală se înscrie la BEC, în timp ce alianţa politică se înscrie la tribunal. Alianţa electorală durează până se dă votul, alianţa politică durează şi după aceea. Actele depuse la tribunal şi care stau la baza acestei alianţe, ca de fapt a oricăror alianţe politice, stau protocoalele de colaborare şi acordurile dintre cele două partide. Este o formalitate pe care o cere legea pentru a putea înscrie oficial alianţa politică. La alegerile viitoare acest lucru implică o colaborare dar nu este o alianţă electorală. Evident că dacă noi spunem ‘colaborăm peste tot’ vom colabora şi la alegeri, dar nu este o alianţă electorală doar cu scopul de alegeri”, a declarat Eugen Nicolicea, citat de Agerpres.

19 comentarii

neacsum 13-07-2012 - 15:40

Calul Troian.

camelia 13-07-2012 - 20:52

Hai, zi maimult, neacsule, nu mai baga stabilopozi. Ce vrei sa zici? Ca Nasu Oprea si cu finul Copy-Paste Victoras s-au aliat? Dar cind au fost despartiti? Crezi ca face ceva maimuta Ponta fara acordul dacianei si al socrului? Bah, primul ministrul al romaniei e daciana si tac-su, baaaai, dar tu nu prea pricepi kestiile astea mai finute. Pe tine te inspira numai otv-ul. De-acolo iti alegi tu editorialele tale, ca inspiratie nu ai nici cit o musca beata.

Ciu Huhu 13-07-2012 - 21:23

Jos tiganul DD, jos tigania mizerabila PP DD=PDL!!!!!

camelia 13-07-2012 - 22:24

Iar ai aparut damblagiule, ardi-te-ar focu de jeg nenorocit ce esti….? Huooo, bestie imputita, sa arzi in flacarile iaduluide-a pururea.

tomi 13-07-2012 - 22:29

Luati nebunul,legati-l cu o funie,taiati-i limba dat-o la ciini,dar care nu va plac ca se vor otravi si aruncati jegul in Prut.Adevarul este ca vor disparea pestii pe vreo doi trei ani dar ca sa scapi de ciu huhu zau ca se merita.

vic 13-07-2012 - 15:56

amu 2 luni unpr.ul era nimic in comentariili’ usl.iste ,amu va linjeti’ scuipatii ,daca i ordin de la cap de porc &felix ,o puneti la toate hudele’ no pofta la proaspata’ ,eu ..mio trag din voi

urbos 13-07-2012 - 16:04

Scarnavie tot aia inseamna pentru noi labele alea de la UNPR, degeaba te lingi in cur ca potaia. Tot labe basiste demne de spanzuratoare.
Intelege scarnavie, ca dupa ce va terminam Kiorul, o sa va luam pe rand. Asadar nu ni s-a schimbat opinia nici un milimetru.
Insa tu, vierme dement, ca orice basist bolnav psihic, ai lins in cur orice lepra care s-a dat cu Basescu. Mori in chinuri!

camelia 13-07-2012 - 16:33

Termini pe p..da ma-tiipe kioru. Bah, vierme imputit, de unde iei 9 milioane de romani ca sa voteza da la referndum, spurcaciune imputita ce esti tu si tot neamul tau de sobolani putrezi. arda-v-ar focu de otrepe.

urbos 13-07-2012 - 16:40

Basistule otevist, bolnavior mintal ca orice basist neotevist, nu va fi nevoie de 9 milioane. Va omoram si cu 4. Sintem foarte motivati. Hehehehe.

gogu 13-07-2012 - 18:14

iar nu ti-ai luat pilulele alea tari ca rudotelul n-are efect cu bautura si afara e cald

camelia 13-07-2012 - 20:54

omori pe p..da ma-tii, de scelerat imputit. E Europa pe noi cit calu’ lu’ Decebal, schizofrenicule damblagiu. Cu 4 milioane o fu–i pe ma-ta cu ea-ndoita, vierme ce esti.

Ciu Huhu 13-07-2012 - 21:25

JOS TIGANIA PP DD=PDL, jos tiganul DD!!!!!!!!!!!!!

camelia 13-07-2012 - 22:25

leaga-ti o bila de fier de 1 tona de _oaie, si arunca-te de la etajul 17, boarfa nenorocita ce esti

tomi 13-07-2012 - 22:33

Ciu Huhu vezi mai jegule ca am telefonat la ospiciu ca iar le-ai fugit din carantina.Vin baietii si au zis ca de data asta te duc in Siberia in Gulag sa putrezesti acolo.

Ciu Huhu 14-07-2012 - 14:58

Pentru ca sa treci puntea te faci frate si cu dracul, pe care, dupa aceea il expediezi inapoi in Iad!

jan dinu 13-07-2012 - 20:40

HEi , hei ,se’ntilni doi derbedei …
Shi trase-o aliantza …inainte de ambulantza !!-:))
JD-USA

Tom Cc 14-07-2012 - 09:34

A-ti facut alianta cu jigodiile astea ?? Oprea carea a facut colonei pe toti lingaii si mancatorii de cacat pro PDL si pro Basescu mai are tupeu ?? Seful „mafiei PSD” ,resapat de Pirat a batut palma cu domnul Ponta ??? Politica romaneasca este o mare CURVA !! Oprea a devenit o inocenta domnisoara din curva penala ?? Poate viseaza acum sa devina Maresalul Romaniei !!!

BULA 14-07-2012 - 09:45

Se au la mana unii pe altii, cu dosare groase.

gigimarga 14-07-2012 - 13:02

Acum vedeți de ce stătea la masă rereevaluatul oprea cu iliescu de Sf.IOAN? Suntem o țară de rahat! PSD+UNPR=aceeși mizerie! Nu mai avem nici o speranță.Singura soluție e să plecăm în CONGO!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS