Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Din 17 noiembrie scade varsta de pensionare in Romania | Prognoza meteo: Când vine iarna adevărată | Dancila despre OUG13: Am fost de acord din punct de vedere legal, a fost constituţională | De ce se mută localnicii din Praga oraşul vizitat de opt milioane de turişti anual | Rezultatele finale oficiale alegeri prezidenţiale 2019, turul I

PSD şi PNL se iau cu acte pe 5 februarie

Scris de :     2011-01-24 13:29

Crin Antonescu a anunţat luni, la Iaşi, că liberalii sunt decişi să realizeze alianţa cu social-democraţii.

Crin Antonescu si Victor Ponta‘Aici, în acest loc special al istoriei, culturii şi spiritualităţii româneşti, în această zi specială din istoria României, spun în numele PNL – suntem decişi să purcedem la un act politic major, la constiturea unei alianţe care să ofere şansa tuturor românilor, şansa revenirii la o ţară şi la o societate cu funcţionare normală’, a spus Antonescu, în cadrul unei conferinţe de presă comună cu liderul PSD, Victor Ponta, informează Agerpres.

Victor Ponta a anunţat că în 5 februarie va fi convocat Consiliul Naţional al PSD, la care va propune formarea unei alianţe cu PNL,a unei platforme politice înregistrate juridic.

El a mai anunţat că scopul acestei alianţe este oprirea “măsurilor antisociale şi antinaţionale ale acestei puteri” şi relansarea economiei.

Crin Antonescu şi Victor Ponta au fost prezenţi, luni, la Iaşi, la ceremoniile dedicate Unirii Principatelor Române. La conferinţa de presă a celor doi lideri politici participă şi primarul PSD al Iaşiului.

Alte stiri din: Politica interna Afisari - 24
Recomandarile Editorilor
Comentarii