Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Unde trăieşte cea mai rapidă furnică din lume | Statele Unite au efectuat o operaţiune cibernetică secretă în Iran | Nobel 2019 - Cine este laureatul premiului pentru pace | Doi bărbaţi, arestaţi în Florida după ce au îmbătat un aligator | Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice

Roberta Anastase: Ponta ameninţă cu moartea oamenii politici

Scris de :     2012-04-25 14:16

Roberta Anastase spune, referitor la declaraţiile lui Ponta potrivit cărora guvernanţii ar trebui împuşcaţi, că în lipsa unor soluţii pentru guvernare, liderul PSD ameninţă azi cu moartea politicienii, iar mâine, în lipsa voturilor, va ameninţa cu moartea românii care nu cred în el.

Roberta Anastase

Roberta Anastase

“Am avertizat asupra derapajelor psihiatrice ale personajului, care devine din ce in ce mai periculos”, a spus liderul PDL. Anastase susţine că Victor Ponta şi partidul au trecut într-o altă etapă: ameninţarea cu asasinatul politic, cu moartea.

Ea a făcut o trecere în revistă a membrilor PSD care au ameninţat cu moartea oamenii politici.

„Un deputat PSD, Adrian Solomon, îşi permitea să-l ameninţe pe premier cu moartea. Olguţa Vasilescu, un alt senator PSD, de asemenea profera ameninţări cu moartea la adresa oamenilor politici. Acum câteva zile, cei din PSD încercau să arunce pe piaţă câteva scuze penibile, încercând să ascundă modul în care gândeau. Azi, Ponta a devoalat tot planul: A spus un lucru extrem de grav, a proferat o ameninţare la adresa oamenilor politici, din nou ameninţare cu moartea. Dumnezeule mare în ce lume trăim şi cine doreşte să vină la putere în România anului 2012!”, a spus Anastase.

Ea a adăugat că discursul lui Ponta nu este unul pentru o Românie europeană. Trebuie să există o reacţie foarte dură, a conchis Anastase.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 286
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Prognoza METEO. Când se răceşte vremea şi apar ploile Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante