Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Semnături pentru referendumurile de demitere a Gabrielei Firea şi a primarilor de sector | LEACURI DIN NATURĂ: Salvia, planta care aduce nemurirea | Vine pârjolul. Ne paşte cea mai mare secetă | Canabisul ar putea inversa procesul de îmbătrânire | Războiul hibirid al lui Vladimir Putin vizează România

Roberta Anastase: Ponta ameninţă cu moartea oamenii politici

Scris de :     2012-04-25 14:16

Roberta Anastase spune, referitor la declaraţiile lui Ponta potrivit cărora guvernanţii ar trebui împuşcaţi, că în lipsa unor soluţii pentru guvernare, liderul PSD ameninţă azi cu moartea politicienii, iar mâine, în lipsa voturilor, va ameninţa cu moartea românii care nu cred în el.

Roberta Anastase: Ponta ameninţă cu moartea oamenii politici politica interna

Roberta Anastase

“Am avertizat asupra derapajelor psihiatrice ale personajului, care devine din ce in ce mai periculos”, a spus liderul PDL. Anastase susţine că Victor Ponta şi partidul au trecut într-o altă etapă: ameninţarea cu asasinatul politic, cu moartea.

Ea a făcut o trecere în revistă a membrilor PSD care au ameninţat cu moartea oamenii politici.

„Un deputat PSD, Adrian Solomon, îşi permitea să-l ameninţe pe premier cu moartea. Olguţa Vasilescu, un alt senator PSD, de asemenea profera ameninţări cu moartea la adresa oamenilor politici. Acum câteva zile, cei din PSD încercau să arunce pe piaţă câteva scuze penibile, încercând să ascundă modul în care gândeau. Azi, Ponta a devoalat tot planul: A spus un lucru extrem de grav, a proferat o ameninţare la adresa oamenilor politici, din nou ameninţare cu moartea. Dumnezeule mare în ce lume trăim şi cine doreşte să vină la putere în România anului 2012!”, a spus Anastase.

Ea a adăugat că discursul lui Ponta nu este unul pentru o Românie europeană. Trebuie să există o reacţie foarte dură, a conchis Anastase.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 285
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii