Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Primul transplant de creier | Google Maps primeşte o interfaţă nouă | Un tablou de Leonardo da Vinci, vândut cu peste 450 milioane de dolari | Rusia influențează opinia publică răspândind știri false | Care sunt alimentele care combat insomnia

Roberta Anastase: Ponta ameninţă cu moartea oamenii politici

Scris de :     2012-04-25 14:16

Roberta Anastase spune, referitor la declaraţiile lui Ponta potrivit cărora guvernanţii ar trebui împuşcaţi, că în lipsa unor soluţii pentru guvernare, liderul PSD ameninţă azi cu moartea politicienii, iar mâine, în lipsa voturilor, va ameninţa cu moartea românii care nu cred în el.

Roberta Anastase

Roberta Anastase

“Am avertizat asupra derapajelor psihiatrice ale personajului, care devine din ce in ce mai periculos”, a spus liderul PDL. Anastase susţine că Victor Ponta şi partidul au trecut într-o altă etapă: ameninţarea cu asasinatul politic, cu moartea.

Ea a făcut o trecere în revistă a membrilor PSD care au ameninţat cu moartea oamenii politici.

„Un deputat PSD, Adrian Solomon, îşi permitea să-l ameninţe pe premier cu moartea. Olguţa Vasilescu, un alt senator PSD, de asemenea profera ameninţări cu moartea la adresa oamenilor politici. Acum câteva zile, cei din PSD încercau să arunce pe piaţă câteva scuze penibile, încercând să ascundă modul în care gândeau. Azi, Ponta a devoalat tot planul: A spus un lucru extrem de grav, a proferat o ameninţare la adresa oamenilor politici, din nou ameninţare cu moartea. Dumnezeule mare în ce lume trăim şi cine doreşte să vină la putere în România anului 2012!”, a spus Anastase.

Ea a adăugat că discursul lui Ponta nu este unul pentru o Românie europeană. Trebuie să există o reacţie foarte dură, a conchis Anastase.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 285
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Cum va fi VREMEA în decembrie, ianuarie şi februarie 2018 Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante