Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice | Apple a lansat noile modele iPhone 11 (video) | Numerele de telefon la care poţi suna să-ţi recuperezi maşina ridicată în Bucureşti | Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România

Secuii îi cer autonomie lui Băsescu

Scris de :     2011-02-10 19:08

Consiliul Naţional Secuiesc (CNS) i-a cerut, marţi, într-o scrisoare deschisă, preşedintelui Traian Băsescu, să iniţieze consultări cu reprezentanţii secuimii pentru ca autonomia să fie transpusă şi în practică.

Tinutul Secuiesc

foto: realitatea.net

Scrisoarea este formulată în limba maghiară, este semnată de o parte din liderii CNS şi toţi cei care susţin acest demers de obţinere a autonomiei secuimii pot semna documentul.

Vicepreşedintele filialei din Gheorgheni a Consiliul Naţional Secuiesc Zsolt Arus are încredere în faptul că la această iniţiativă vor adera multe persoane, informează politicaromaneasca.ro.

„Ultimii 20 de ani au dovedit faptul că ideea potrivit căreia ‘acasă trebuie să fie linişte şi totul se rezolvă de la Bucureşti’ nu este adevărată. Se pare că, dacă nu reuşim să mobilizăm comunitatea şi nu vom reuşi să-i cooptăm pe oameni în această mişcare, atunci nu vom reuşi să obţinem rezultate”, a precizat Zsolt Arus.

Cei care doresc să adere la această acţiune pot intra în posesia plicurilor timbrate conţinând scrisoarea la birourile Consiliului Naţional Secuiesc.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 47
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante