Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

UPDATE Şedinţă CSAT cu scântei. Ponta a plecat după ce s-a certat cu Băsescu

Scris de :     2012-09-27 12:35

UPDATE 13.20: Administraţia Prezidenţială nu a făcut niciun comentariu în legătură cu plecarea premierului Victor Ponta de la şedinţa CSAT. De asemenea, potrivit Mediafax, deşi de obicei imediat după începerea şedinţelor CSAT jurnaliştilor prezenţi la Cotroceni le erau remise cadrele video înregistrate de cameramanul oficial, în care puteau fi văzuţi participanţii la şedinţă, joi nu s-a întâmplat acest lucru.

Victor Ponta a plecat de la Palatul Cotroceni la aproximativ 40 de minute de la începerea şedinţei CSAT. Potrivit unor surse citate de presă, motivul ar fi o ceartă cu Traian Băsescu.

Şedinţă CSAT cu scântei. Ponta a plecat după ce s-a certat cu Băsescu

Potrivit unor surse ale Antena 3, premierul Victor Ponta s-ar fi certat cu Traian Băsescu. Sedinta CSAT, convocată de către Traian Băsescu, reprezintă prima întâlnire dintre primul-ministru şi preşedinte după referendumul de demitere.

In momentul in care Traian Băsescu a dorit introducerea pe ordinea de zi a unui subiect de natura militara, Victor Ponta n-a fost de acord si a spus : “Pe mine sa nu va bazati pentru aceasta discutie!”. Apoi s-a ridicat de pe scaun si a parasit sala, scrie jurnalistul Radu Tudor, pe blogul său.

Pe ordinea de zi a şedinţei CSAT se află următoarele subiecte: strategia pentru refacerea credibilităţii României; starea Armatei României; demersurile întreprinse pentru iniţierea programului Avion Multirol al Forţelor Aeriene; evaluările privind ameninţările la adresa securităţii naţionale; procedurile pentru aplicarea prevederilor art. 46, alin. (9), din Legea Concurenţei nr. 21/1996 cu modificările şi completările ulterioare; proiectul de hotărâre a Guvernului pentru aprobarea strategiei de privatizare a Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă ”C.F.R. Marfă” S.A. şi a mandatului Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii pentru implementarea acesteia; vulnerabilităţile de securitate identificate în contextul atentatului de la Burgas (Bulgaria).
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 371
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Prognoza METEO. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante