Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Siegfried Mureşan şi Adina Vălean sunt propunerile pentru postul de comisar european

Scris de :     2019-11-06 15:44

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, după şedinţa de guvern la care a participat şi preşedintele Klaus Iohannis, că propunerile României pentru postul de comisar european pe Transporturi sunt europarlamentarii Siegfried Mureşan şi Adina Vălean. Totodată, Comisia Europeană a primit, astăzi, cele două propuneri avansate de Orban, a precizat, pentru MEDIAFAX, Dana Spinanţ, purtător de cuvânt adjunct al CE.


„După consultarea preşedintelui Klaus Iohannis am luat decizia împreună să trimitem către preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, doi candidaţi pentru funcţia de comisar european. Este vorba despre europarlamentarii Siegfried Mureşan şi Adina Vălean”, a anunţat Ludovic Orban.
El a mai spus că, în conformitate cu prevederile legale, va trimite către preşedinţii celor două camere ale Parlamentului solicitarea de a organiza audieri în comisiile de specialitate.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 21
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste