Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Sloganul PDL pentru referendum: “Vara asta se poartă alb!”

Scris de :     2012-07-08 14:40

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat că sloganul democrat-liberalilor în campania pentru referendumul din 29 iulie va fi “Vara asta se poartă alb!”, el făcând un apel ca toţi românii care sunt îngrijoraţi de derapajele de la democraţie să poarte alb în semn de protest.

Oamenii sunt îngrijoraţi de derapajele de la democraţie. Am primit foarte multe întrebări, ce putem face pentru a putea împiedica aceste abuzuri.Şi din partea noastră, avem o rugăminte şi poate o soluţie. Avem şi un slogan pentru asta. Se cheamă «Vara asta se poartă alb!» Astăzi sunt în cămaşă albă, colegii mei vor apărea începând de mâine în toate activităţile publice, în toate emisiunile purtând alb şi îi rugăm pe toţi aceia care sunt îngrijoraţi de ceea ce se întâmplă în România, care cred că democraţia românească este în pericol, care cred că dincolo de opţiunile politice, de bătăliile politice, avem nevoie de un echilibru în statul democratic din România, îi rugăm să poate alb” , a spus Boureanu, într-o conferinţă de presă la sediul PDL.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 198
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante