Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Sondaj. Boc este preferat lui Blaga de votanţii PDL

Scris de :     2011-04-04 15:37

Actualul preşedinte al democrat-liberalilor, Emil Boc, ar fi preferat de votanţii PDL în fruntea formaţiunii, relevă un sondaj CURS.

Emil Boc are tot mai multa sustinere in PDLPotrivit anchetei sociologice, la Congresul PDL din 14 -15 mai, la întrebarea “Cine ar trebui să fie ales preşedinte al PDL“, Emil Boc ar fi preferat de 36 % dintre votanţii PDL, în timp ce Vasile Blaga ar fi preferat pentru aceeaşi funcţie de 20 % dintre votanţii partidului. 12 % dintre cei chestionaţi l-ar prefera pe Emil Boc la preşedinţia PDL, în timp ce 17 % din totalul eşantionului l-ar vedea pe Vasile Blaga în aceeaşi funcţie.

Elena Udrea ar fi aleasă preşedinte al PDL de 6 % dintre votanţii PDL şi 8 % din totalul celor chestionaţi.

3 % dintre votanţii PDL cred că Traian Băsescu ar trebui ales preşedinte al partidului, precum şi 3 % din totalul eşantionului, în timp ce Adrian Videanu ar fi preferat de 1 % dintre votanţii PDL şi de 2 % dintre cei chestionaţi. Pentru 2 % dintre votanţii PDL Gheorghe Flutur ar trebui ales preşedinte al partidului, la fel ca şi pentru 2 % din cei chestionaţi, în timp ce pe Monica Macovei o preferă 0 % dintre votanţii PDL şi 1 % dintre cei chestionaţi.

Alte personalităţi sunt preferate atât de 6 % dintre votanţii PDL, cât şi de 6 % dintre votanţi în general.

Nu au răspuns sau nu sunt decişi 24 % dintre votanţii PDL şi 48 % din totalul eşantionului.

Întrebarea a fost deschisă, personalităţile fiind menţionate în mod spontan de respondenţi.

În perioada 10-28 martie 2011, CURS a realizat un sondaj de opinie de tip omnibus, pe un eşantion de 1.104 respondenţi adulţi, reprezentativ la nivel naţional. Sondajul a fost realizat la comanda Cotidianul.ro.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 163
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste