Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Din 17 noiembrie scade varsta de pensionare in Romania | Prognoza meteo: Când vine iarna adevărată | Dancila despre OUG13: Am fost de acord din punct de vedere legal, a fost constituţională | De ce se mută localnicii din Praga oraşul vizitat de opt milioane de turişti anual | Rezultatele finale oficiale alegeri prezidenţiale 2019, turul I

Thiess este strategul Partidului Poporului şi al lui Dan Diaconescu

Scris de :     2011-01-25 09:49

Eminenţa cenuşie din campania lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei, Adrian Thiess, este noul strateg-şef al Partidului Poporului şi al lui Dan Diaconescu, la viitoarele alegeri locale şi parlamentare.


Adrian Thiess, strategul lui Dan Diaconescu

Adrian Thiess

Noul strateg al Partidului Poporului a fost consilier personal al lui Ion Iliescu, când acesta era la Cotroceni. De asemenea este acţionarul principal al cotidianului Puterea şi unul dintre sfetnicii principelui Radu Duda pe când acesta cocheta, în 2009, cu candidatura la alegerile prezidenţiale.


Unul dintre obiectivele majore ale lui Adrian Thiess, în noua calitate, este înlocuirea lui Sorin Oprescu de la Primăria Bucureştilor, despre activitatea căruia se declară extrem de dezamăgit.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 150
Recomandarile Editorilor
Comentarii