Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Traian Băsescu, despre federalizarea României şi căsătoriile gay

Traian Băsescu, despre federalizarea României şi căsătoriile gay

scris de M.A.
496 Afisari

Traian Băsescu a vorbit duminică, la Pro Tv, despre pericolul federalizării României, prin regionalizare, şi căsătoriile gay.

Traian Băsescu, despre federalizarea României şi căsătoriilegay

Traian Băsescu, despre federalizarea României şi căsătoriilegay

El a atras atenţia că trebuie avută mare grijă în privinţa regionalizării, subliniind că România este stat unitar. „Trebuie avută mare grijă cu aceste regiuni. Dacă ei se gândesc că vor face parlamente regionale, preşedinţi regionali, statul se transformă în stat federal. Deci mare grijă, dragi politicieni, că România este stat unitar. (…) Atenţie cu regionalizarea, o spun public – România este stat unitar„, a afirmat Traian Băsescu.

„Domnul Dragnea vrea să facă guvernatori în decembrie. Le recomand să n-o facă până nu face câteva lucruri. În primul rând să facă o analiză a situaţiei comunelor, să construiască infrastructura de comunicaţii. La centrul regional vor trebui băgate în calculator toate”, a mai spus Traian Băsescu.

Numărul de regiuni este mai puţin important. Din punctul meu de vedere se putea face o regionalizare cu 8, 9, 12, 16 regiuni. Important este să respectăm criteriile care dau dreptul regiunilor să se adreseze Bruxelles-lului. Regionalizarea aşa cum este dezbătută va introduce un etaj intermediar între Guvern şi administraţiile locale. În viziunea mea regionalizarea trebuie să simplifice administraţia statului. Acest lucru nu se poate face aşa cum se face acum. Covasna şi Harghita au rămas în urmă din punct de vedere al dezvoltării pentru că au acceptat doar firme ungureşti să facă investiţii, care n-au făcut nimic. Din cauza abordării administraţiilor locale şi al strigării naţionalismului local investitorii au fost reticenţi, mai spus Traian Băsescu.

În ceea ce priveşte căsătoriile între gay, Traian Băsescu susţine că a reglementa acest lucru prin Constituţie este o mare greşeală. Fiecare este liber să facă ce vrea cu viaţa lui. „Eu sunt de acord cu libertatea fiecărui om să facă ce vrea cu viaţa lui, inclusiv această libertate. Ce facem fiecare între pereţii casei noastre este problema noastră. A intra pe această zonă, a o reglementa prin Constituţie e o greşeală. Nu se ştie ce evoluţii vor urma. Dacă vor să se căsătorească bărbat cu bărbat femeie cu femeie, e problema lor. Eu sunt creştin ortodox şi respect preceptele morale ale creştinismului”

De asemenea, Traian Băsescu a mai afirmat duminică, la Pro Tv, că, în cazul în care românii vor respinge la referendum ideea de Parlament unicameral el îşi va asuma acest eşec. ”Dacă oamenii vor respinge (referendumul – n.r.) va fi un eşec al meu şi mi-l asum”, a spus preşedintele. În opinia sa, un Parlament cu o singură Cameră va funcţiona „mult mai bine”.

”Problema este, după părerea mea, de viziune. În momentul de faţă, uitându-ne la ce se întâmplă în lume, constatăm cheltuieli foarte mari inclusiv cu funcţionarea statelor greoaie. Cred că vor câştiga în viitor acele ţări care vor face câteva lucruri – simplificarea statului, o educaţie puternică, sănătate şi energie ieftină”, a spus Traian Băsescu.

44 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-06-2013 - 11:31

Basescu: – Ha, ha, ha! Ce zici, Victoras, dupa ce le-am tras-o cu coabitarea, la anu’ le-o tragem si cu tu, presedinte, iar eu, prim ministru?

Hai, sa mori tu, Victoras, ca romanii, de bucuria faptului ca tu le-ai tradat increderea si ai batut palma cu Necuratu’, au pus-o acum de o imensa Hora Unirii la nivel national si sunt cu totii fericiti ca in sfarsit Romania se bucura de o conducere politica inteleapta !?
Nu ca vreau sa zic, dar spun totusi, ca vaz cum se umbla cu cioara vopsita si la Cotroceni ca si la al de-i zice palatul Victoria. Dupa ce chiombila, in ajun de Sfintele Pasti, a iesit cu batu’ la tabla, chitit sa ne destupe la minte si mirat de faptul ca romanii nu prea se ingramadesc sa-i multumeasca cu lacrimi in ochi pentru toate marsaviile invelite in staniolul “Austeritatii” si indreptate impotriva insasi fiintei noastre nationale ne-a demostrat negru pe alb cum a transformat el Romania in “lacheu”, iaca hop si Victoras cu turturica, aburindu-ne in fata ca mai bine de atat nici ca se putea in Romania.
Dom’ Victor considera ca atunci cand romanii se duc sa-si caute un loc de munca si se aleg doar cu un stat diluvian la coada, sau cand aceeasi romani se duc in piata si vad ca pretul cartofilor noi este comparabil cu cel al unciei de aur, dar mai ales cand vad ca toate promisiunile de campanie cu “Dreptate pana la capat” se opresc la cheia sertarului stimabilei Codruta, ei bine, in acele momente prin minte le trece brusc faptul ca Ponta nu se mai cearta cu Basescu pe avionul cu care sa plece, dar mai ales care dintre ei sa plece sa dea raportul Sultanatului briuselez, iar daca nici acest gand nu le descreteste fruntile incarcate de grija zilei de maine, atunci ei apeleaza la gandul intelegerii perfecte dintre capetele balaurului bicefal generic cunoscut sub numele de Pactul de Coabitare.
Eu, unul, m-am resemnat scarbit si usurat de o voma sanatoasa am purces la acceptarea prin ignorare a acestei ticalosii de o nemaiintalnita preacurvaraseala asa-zis politica pe care cei doi protagonisti ai acestui act au deversat-o in capul romanilor, pe modelul in care o vidanja este descarcata dupa ce i s-a facut “plinul”.
Ce ma enerveaza, insa, este faptul ca dupa ce ne-au tras-o de nu ne-am vazut incearca imbecil sa ne si prosteasca mai departe in fata, ca pe copiii de gradinita cu regim special , spunandu-ne cat de benefica a fost aceasta aberatie politica pentru destinul si devenirea natiei romane.
Bre, Basescule, bre , Ponto, daca tot ati tras-o multumiti-va, bai, ca nu se mai practica lapidarea si mirositi-v-o singuri!

UnUL 16-06-2013 - 12:36

Văd că dai copy-paste într-o veselie ! Măcar de ai cita din niște articole sau comentarii corecte, inteligente și la obiect!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-06-2013 - 13:33

7.403.836
12:49:50, 16 Jun 2013 28

BOICOTATI REFERENDUMUL tacului Plagiator Basificat Ponta trebuie sa ii fie returnata Flegma incardasirii cu Impostorul Bas din Cotroceni prin BOICOT sau NU

UnUL 16-06-2013 - 14:12

„tacului”?? În rest, aberezi fără grație. Iar frazele tale nu au nici cap, nici coadă, nici coerență, nici logică.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-06-2013 - 11:35

A trai=Basescu EXECUTAT.
11:11:44, 16 Jun 2013 8

Cel mai sadic criminal st autodeclarat in zone de razboi supuse embargoului ONU a ajuns la cea mai josnica manifestare,manifestare ce este expresia fricii nelimitate a mafiotului international Basescu Traian.MAI ,SRI ,dar si toti contribuabilii romani trebuie sa fie extrem de atenti cu acest animalizat alcoolic ,infricosatul de o justa condanare, Basescu Traian pentru ca actiunile lui dictate de frica animalica nu se reduc doar la idioate si inselatoare „proteste publice” ci aceste manifestari de frica animalica securist -criminala in fata actului d ejsutitie pot insemna si asasinate in plina strada.Nu uitati mafiotul Basescu Traian si a lui noua ” Miscare Po *editat* ra” miscare paramilitara -neonazista este formata din coloneii regimului mafiot Basescu Traian si este inarmata cu pistoate mitraliera si gloante de razboi, cumparate de jandarmerie impotriva romanilor inca din 2011. Jandarmeria a publicat un anunţ de intenţie, pe site-ul electronic de licitaţii. Conform acestuia, militarii trebuie să se doteze cu peste 10.000 de căşti de protecţie, peste 700 de arme, câteva zeci de mii de lansatoare, dar şi grenade fumigene, lacrimogene şi peste 4,5 milioane de cartuşe. Valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de peste 42 de milioane de lei. Data prevăzută este 1 martie, iar plata se va face prin virament de la bugetul de stat, fără ca vreo parte din sumă să fie acoperită de fonduri comunitare…”( sursa realitatea *editat* )

UnUL 16-06-2013 - 12:31

Din nou președintele pune punctele pe i. Se dovedește incă o dată ca dl. Basescu valorează – ca om politic si nu numai – cat 10 Plagiatori si 10 C a c a r a i luați la un loc. Poate de aceea face spume la gura pe forumuri o turmă de inepți USL-ași de serviciu.
P.S. Parpangheluț, antibasescita este o boala psihică degenerativa cu consecinte grave. Consultă un psihiatru bun pană mai e vreme (desi tare mă tem ca e deja prea tarziu!) Ești bolnav rău de tot și lucrurile par să meargă din rău în mai rău.
Cum scriam c\ndva, antibăsescienii șiroind de ură v o m e a z ă venin pe forumuri. Nu mai contează ce a declarat presedintele (DE OBICEI, LUCRURI DE EXTREM BUN SIMT ȘI FOARTE IMPORTANTE PENTRU ROMÂNIA !); E DESTUL SĂ APARĂ DOMNUL BĂSESCU (ba chiar pentru unii USL-ași d e m e n ț i e suficient doar să îi citească numele !) CĂ PE UNII BOLNAVI DE ANTIBĂSESCITĂ ÎI APUCĂ P A N D A L I I LE ȘI ÎNCEP SĂ ARUNCE CU Z O A I E DUHNITOARE.

mircea 16-06-2013 - 13:07

la mintea sI gandirea lu Un-nUL care zide ca e prefesor doftor univeRSAL da numarat boabe da fasole la CAP,SPECILIST Da da cu gura-pupat in cur,nobil da vita veche cu blazon-SPOIMI TINGIRI,a el nu e tagan ,numai masa,tasu si 2 frati.Daia stie sa injure toti cei care nu-i impartasesc ideili,cei care au idei multe se numasc IDIOTI domle Un-nUL

UnUL 16-06-2013 - 13:20

MIRCIULICĂ, EȘTI TOTAL INCOERENT. DINCOLO DE ATACURI LA PERSOANĂ, PENIBILE ȘI SUBURBANE, NICI DREAKU NU PRICEPE CE VREI SĂ SPUI ȘI UNDE BAȚI.

Antibasistul 16-06-2013 - 15:07

CORECT, DLE. MIRCEA!

UnUL 16-06-2013 - 18:34

Corect ce, puișor? Dacă ai înțeles ce bâiguie tontul ăsta, meriți un premiu. Dacă tot ai fost traducător, poate îmi traduci și mie (din pseudo-română în română!().

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-06-2013 - 13:47

Punctul pe I . marcusiana .

Imi vine din ce in ce mai greu sa scriu despre USL si despre modul in care acesta, dupa ce ne-a folosit ca pe niste fraieri in campania electorala, pentru a le aduce o majoritate pe care doar prostia lor ar putea s-o desfiinteze, la nici un an dupa ce s-au vazut insurubati in scaunele caldute ale acestei puteri, isi bat pur si simplu joc de noi si de promisiunile electorale, demonstrand clar ca beau apa din acelasi pahar din care s-au adapat si animalele de la pedeleu cu aceleasi efecte catastrofale pentru romani.
Lasand la o parte ca una din mizele cele mai mari ale modificarii Constitutiei nu o reprezinta, cum ar putea crede unii, rezolvarea problemelor cetatenesti care, spre exemplu, au de-a face cu o Justitie ce taraganeaza dupa cum o taie capul si ii cere buzunarul procesele pana la Sfantul Asteapta, ci rezolvarea unei ambitii prostesti a lui Dragnea de a regionaliza spatiul mioritic, cu pretul disparitiei din contemporaneitate a regiunilor istorice, milenare, ale Romaniei, incet, incet vedem ca treaba este mult mai complicata, actualii decidenti politici fiind hotarati sa indeplineasca ad-litteram ordinele Inaltei Porti, cu pretul vanzarii Ardealului. Daca sfarsitul anilor ’30, ne-a pus in fata unor realitati crude si cu efecte pe termen lung asupra constiintei nationale, prin smulgerea a doua teritorii pur romanesti de la Patria Mama si alienarea acestor teritorii prin acordarea lor Ungariei si URSS-ului, fapt soldat cu angajarea noastra in cea mai mare conflagratie armata a tuturor timpurilor, cel putin la momentul respectiv deciziile au fost luate la vedere, cu batul pe harta de alde Hitler, Mussolini si Stalin carora nu le-a pasat neam de vointa noastra.
Astazi insa, de la Basescu, care probabil cand vorbea despre cedarea de suveranitate, inconstient se referea si la ruperea Ardealului din inima tarii si pana la Ponta si Antonescu, care cu preogativele modificarii Constitutiei puse de votul nostru in brate, mai au doar un pas de facut pana la recunoasterea oficiala a “independentei” partii din Transilvania revendicata cu ardoare de Ungaria prin cetatenii romani de etnie maghiara minoritari in Romania, clasa politica din tara se comporta de-a dreptul tradator fata de neamul care a investit-o cu gestionarea destinelor sale. Am ascultat stupefiat ieri cativa usl-isti care incercau sa convinga prin argumente de-a dreptul demente, invocand “intelegeri” europene, de necesitatea introducerii respectivelor amendamente in Constitutie, negand natang si imbecil faptul ca acesta este ultimul pas pe care maghiarii il mai au de facut pana la “proclamarea independentei Tinutului Secuiesc” cu perspectiva unirii cu Ungaria. De abia acum se poate intelege graba cu care Ponta, imediat dupa castigarea en fanfare a alegerilor, dorea sa coopteze UDMR-ul la guvernare. Este clar ca pentru a fi el primit la simandicoasele cancelarii europene, omu’ asta ne-a vandut si ne vinde ca pe cartofi in piata, mai abitir decat chiombu’ mizand pe mamaliga din care este facuta coloana noastra vertebrala si pe prostia cronica a unor compatrioti de-ai nostri, destul de numerosi, care in cuda tuturor evidentelor l-au votat de doua ori pe Uciga-l Toaca. Sunt convins ca aceste randuri vor deranja multi oportunisti politici adepti ai coabitarii si acum ai Marii Tradari Nationale, dar sincer sa fiu nici in cur nu ma doare, atata timp cat mai mai simt, gandesc si respir romaneste. Fratilor, daca asta-i Constitutia pe care vor uselistii sa ne-o impuna, eu zic sa le spunem pas si sa-i invitam sa masoare de doua ori si sa taie o data, ca altfel e jale mare. Ei se duc dracului, mai devreme sau mai tarziu, dar deciziile politice pe care le iau la momentul detinerii puterii ne pot afecta iremediabil pentru totdeauna. Nu pentru asta au fost votati si daca un basesc mai inghitim pe post de broasca, porcul autonomiei Ardealului ar trebui sa ne stea, cu mic cu mare, in gat.

UnUL 16-06-2013 - 14:04

P r o s t i a asta cine a mai scris-o? Dacă citezi articole i m b e c i l e, măcar dă autorul !

UnUL 16-06-2013 - 14:06

De fapt ce mă enervează e doar finalul (În prima parte sunt câteva poziții corecte!). NU SE PUNE PROBLEMA AUTONOMIEI ARDEALULUI.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-06-2013 - 15:17

Cezar Preda: PDL nu trebuie să se arunce orbește în referendumul propus de Băsescu
NIHIL SINE base !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-06-2013 - 15:24

@PAR.da. l NICU ,,UnIQ” muhaikan;

„Credem că un nou referendum nu este o joacă şi nu trebuie să te arunci orbeşte să chemi cetăţenii din două în două luni la referendum. Noi credem că mai este timp ca USL să vină cu picioarele pe pământ şi să pună în practică ceea ce cetăţenii au hotărât. Deci, decizia cu privire la susţinerea sau nesusţinerea unui asemenea referendum trebuie scoasă din contextul că o asemenea acţiune sigur ar aduce prinderea ei în Constituţie. Noi nu credem aşa ceva şi noi credem că PDL nu trebuie să se arunce orbeşte în referendumul pe chestiuni care au fost deja tranşate de poporul român. Referendumurile costă”, a spus Preda într-o conferință de presă duminică.

UnUL 16-06-2013 - 19:02

Cui naiba îi pasă ce spune nătărăul de Cezar Preda. Nu este un etalon de inteligență. Evident că soluția ideală ar fi ca USL-așii să nu mai facă p i p i pe voința p o p u l a r ă și să aplice referendumul din 2009. Dar este evident că puțin le pasă de popor și nu o vor face. Un referendum costă? Evident : dar mai puțin decât 580 de prlamentari.

Florin 16-06-2013 - 19:34

Unul, Basescu bate campii.

1. Propunerile USL nu vizeaza introducerea unor etaje intermediare intre Guvern si administratiile locale (asa cum insinueaza Basescu). Dimpotriva, propunerile actiale prevad printre altele :

a- educerea semnificativa a costurilor la bugetul de stat, facilitarea absorbtiei fondurilor si repartizarea lor in functie de nevoile reale ale regiunilor;
b- reducerea cheltuielilor bugetare de functionare a statului;
c- formarea unor foruri de monitorizare eficienta a punerii in practica a strategiilor adoptate si va favoriza inovatia
d- reducerea considerabila a costurilor administrative prin diminuarea aparatului administrativ per global in regiune;
f- Subtierea cohortei bugetarilor ce tin de actualele structuri judetene (si centru-judet)
g- asigurarea transparentei decizionale si accesul rapid la informatiile de interes public (prin intermediul mass-mediei locale)
h- dobindirea autonomiei administrative si financiara, accesul simplificat la resursele din teritoriu dar si la fondurile europene (Marin Neacsu si multi altii se simt deranjati de acest punct)

2. Nu s-a discutat despre parlamente locale sau despre federalizare. Nu exista nici un amendament in acest sens (Basescu dezinformeaza, minte, arunca cu parf in ochii electoratului – baga placa veche secursita cu pericolul dezmembrarii teritoriale)

3. Harcov, Vrancea, Maramures, etc nu au reusit sa atraga investitori in primul rind datorita lipsei de resurse umane dar si a lipsei de infrastructura. Basescu a mai aruncat o fumigena pe piata cu investitprii unguri in Harcov (sint convins ca Harghita, Covansa, Maramures, Mehedinti, Vrancea, samd s-ar fi bucurat sa primeasca mai multi investitori italieni, germani, austrieci, italieni sau francezi sau americani, dar nu prea au ce sa le ofere).

4. Basescu doreste sa ne descrie concret „consecinte” la care ne putem astepta din partea lui in cazul in care referendumul lui va esua (va demisiona, va plati cheltuielile referendumului.. ?)

http://www.youtube.com/watch?v=6ZfO0jJCGJU

UnUL 16-06-2013 - 19:58

Domnule Florin, regionalizarea ar avea rost (pentru „facilitarea absorbtiei fondurilor si repartizarea lor in functie de nevoile reale ale regiunilor”, așa cum bine spuneți) doar dacă s-ar desființa județele. Așa se crează doar structuri suplimemntare și un aparat administrativo-birocratic încă și mai stufos și mai costisitor decât cel – prea stufos și cotisitor – pe care îl avem acum. (La punctul 1 citați – grupate sub literele a-h – din afirmațiile USL, în care nu am absolut nicio încredere.)
Nu s-a discutat despre federalizare, dar noii „baroni locali” ce vor conduce regiunile vor avea puterea unor președinți de landuri germane.
În rest, lăsați-l pe dl. Băsescu să-și termine liniștit mandatul, nu mai e mult. Pe mine mă interesează mai mult ce va face după aceea.
Vom vedea cum e

Florin 16-06-2013 - 21:46

Domnule UnUl, lieterele a bis h de la punctul meu nr. 1 sint cateva extrase din sinteza Audierii Publice initiate de Academia Advocacy in toamna anului trecut in Timisoara.

http://advocacy.ro/node/695/subpage/755#vitrina

Va rog sa studiati cu atentie sinteza audierii publice (documentul pdf postat in lincul de mai sus). Nimeni nu cere Romaniei sa inventeze apa calda in UE (experienta poloneza, irlandeza, germana, austriaca, olandeza, etc demonteaza argumentele lui Basescu cu „birocratizarea”)

Primarii, conducatorii regiunilor (asa zisii „baroni locali”) vor fi alesi prin vot universal – la lagerile locale, iar cresterea puterii lor este binevenita. Care este baiul? Transferul puterii catre comunitatile locale reprezinta pericole la securitatea statului?

Basescu doreste sa abandoneze jocurile lui meschine si sa puna umarul impreuna cu guvernul la modernizarea societatii (oricum jocul cu „Basescu cotonogiul vs politicienii corupti” nu mai are priza la electorat).

UnUL 16-06-2013 - 22:09

Nu ești la curent cu ultimele evoluții. ”Baronii” regiunilor vor fi numiți – Dragnea dixit – de actualii aleși localli (adică de USL-ul atotbiruitor!)
P.S. Dl Băsescu nu face niciun fel de „jocuri meschine”; spre deosebire de USL-iști, el dorește cu adevărat modernizarea și europenizare României.

Buta Dumitru 16-06-2013 - 13:07

Traian Băsescu are dreptate ce spune.Numai că nu spune şi cine a distrus învăţământul românesc prin:fabricarea de cadre slab pregătite,prin legi ale învîţământului date car sunt extrem de permisive la infracţiunile elevilor în condiţiile unei societăţi aşa zisă liberală.Oamenii dela conducerea Ministerului Educaţiei sunt nişte slabi derbedei fără conştiinţă naţională.
Acum chiulesc dela or profesori şi vin doar elevii la şcoală.Cine o fi oare vinovaţi de distrugerea etapă cu etapă a învăţământului? Învăţământul este dezorientat în ce anume să pună accent pe orintarea şi scopul dorit.Masonii şi iudaici prin reprezentanţii lor au avut grija de a avea un învăţământ care să ducă la o educaţie precară şi imorală.

UnUL 16-06-2013 - 13:18

Cine a distrus învățământul românesc? Păi Andrei Marga și Abramburica, cu o largă contribuție a lui Aburel-Atanasiu.

Antibasistul 16-06-2013 - 15:06

Oamenii lui Basescu l-au distrus, asa cum Basescu a distrus Romania!

UnUL 16-06-2013 - 18:29

Dacă Marga, Abramburica și Aburel sut oamenii lui Băsescu, ai dreptate. Dacă nu, bați câmpii fără grație, ca de obicei.

urbos 16-06-2013 - 18:34

Iar grohai in pustiu ma cap de poola… Auzi la animalul asta de cine se ia, de Marga. Asta in timp ce handicapatul mintal Funeriu, era ala care demonstra cum se misca mana Kiorului cu 70 km/ora cand izbea copilul, si asta a fost ministru invatamantului. Dumnezeule!

UnUL 16-06-2013 - 18:58

Singura reformă logică, coerentă și europeană în învățământ în ultimii 50 de ani (deși mai suferea și ea niște mici îmbunătățiri!) a fost cea a lui Funeriu. Din păcate au venit USL-inoșii și au făcut-o praf și pulbere.

UnUL 16-06-2013 - 19:06

P.S. Te referi la infectul turnător Marga, pe care mai am și (ne)plăcerea să îl cunosc personal?

UnUL 16-06-2013 - 22:06

Văd că nu reușești decât să repeți aceeași frază, schimbând uneori topica. (Chiar și asta presupune din partea ta un imens efort intelectual!)

ANca Bonea 18-06-2013 - 00:19

No, acuma! Mai vreti si invatamant? Ca sanatate nu mai este, spitalele le-au pus pe butuci, iar legea invatamantului, pe care asa-zisul USL s-a angajat s-o modifice din temelii, a trecut vie si nevatamata si produce efetele cele mai dezastruoase posibile. Acuma mai urmeaza saunificam cele trei discipline de baza, fizica chimia biologia, sub una singura,mumita generic stiinte, ca sa iasa un talmes-balmes in capul copiilor si sa nu mai avem specialisti in nici unul din aceste domenii. Abramburica ca abramburica , dar funerila ne-o facu. Ce s-o gandit el, cu capul presedintelui, e mai simplu sa inveti un amalgam de discipline ca sa tampesti de cap copiii aia si sa nu se mai laude peste tot ca obtin burse in strainatate. Ca la asa programa, n-o sa mai ajunga nimeni la vreo bursa, iar de stiut or sa stie nimic si nu vor intelege care si ce disciplina este si la ce se aplica. Adica gandirea basista este axata pe distrugerea definitiva a invatamantuluji si spitalellor.

HUMOR NEGRU 16-06-2013 - 15:01

Astazi, din surse confidente de pe linga comisia de munca din camera deputatilor, unde unul din vicepresedinti este deputatul de vaslui, adrian solomon-membru psd, am aflat ca din aceeasi initiativa din 13 iunie 2012 cand a fost anulat P.L.758/2011 de revenire a cuantumului pensiilor militare de stat abuziv si ilegal taiate, s-a primit acelas ordin de linie din partea domnului Victor Ponta ca P.L.164/2013 sa nu figureze pe ordinea de zi a comisiei decat in luna decembrie 2114. RESTUL ESTE SIMPLA GARGARA ELECTORALA, CARE PRINDE BINE LA FRAIERII VOTANTI CU PROMISIUNI FARA NUMAR,FARANUMAR.Deoarece Parlamentul este tratat ca o anexa a guvernului Boc5/Ponta2.Deci fostii pensionari militari trebuie sa isi ia un fara echivoc ADIO DE LA DESANTATELE PROMISIUNI ELECTORALE FACUTE DE CEL MAI IUBIT PREMIER DINTRE PAMINTENI , VICTOR NAUM PONTA, care bate campii cat e ziua de mare la tembeliziuni cu promisiuni desantate si desarte.
DRAGI CAMARAZI , SA AVEM DEPLINA INCREDERE IN USL/PSD, CA NE PROSTESTE PE FATA BINE SI SA VOTAM LA NESFARSIT CU EI CA SI ASA NU E NICI O DIFERENTA INTRE USL SI PDL, DUSMANII DE MOARTE AI POPORULUI ROMAN SI OAMENII NWM.
14 iunie 2013, 01:29
rotaru adrian spunea…
@pentru toti…Astept comentarii
La emisiunea de la B1TV dnul plagiator Ponta…..a demonstrat ca este si mincinos…..parca nu era de ajuns plagiator…… Intrebat de dnul col Turcescu…. despre promsiuni…a amintit si de rezervistii militarii(promisiunea facuta privind pensiile…..)SI ACUM LUATI AMINTE..,.. RASPUNSUL(astept comentarii de la membrii SCMD si ANCMR)citez din memorie….. Cu militarii am ajuns la o intelegere cu conducatorii organizatiilor de pensionari AU FOST INTELEGATORI !!!!! si se va aplica de la 01.01 2014!!!! Deci despre ce vorbim …… chiar mai are rost sa mai cautam vinovatii pe undeva……S-a demonstrat clar ca Dnul ponta minte ca toti politicienii…. Acesta este micul Titulescu…. Asa Mentor asa invatacel…. RUSINEEEEEEEE
Ce a spus Ponta despre pensiile militare in conferinta de presa a usl din 03 12 2012
luni, decembrie 03, 2012
„Un mesaj special vreau să-l transmit către acei militari, e vorba de un număr de aproximativ 7.000, din Ministerul Apărării şi încă câteva mii din Ministerul de Interne care au avut de pierdut la momentul recalculării pensiilor. În bugetul pe 2013 şi în mod eşalonat trebuie să îndreptăm şi acest lucru”,
Cu atât mai mult şi pentru cei 10% -12% avem obligaţia şi în bugetul pe 2013 avem intenţia clară de a-i aduce şi pe ei la nivelul la care ceilalţi colegi în mod meritat au ajuns”,

urbos 16-06-2013 - 15:09

La grohaielile acestui excrement uman nu se uita decat ratardatii.

victor 16-06-2013 - 16:51

Nu mai avem niciun drept sa ne numim tara crestina, asta e clar.

UnUL 16-06-2013 - 19:15

Țară creștină, nu; țară CRETINĂ, sigur.

Tache 16-06-2013 - 18:31

Malefic acest personaj, traian basescu ! Casatoria este un CONTRACT SOCIAL, public, facut la primarie, in fata ofiterului starii civile. Nu este ceva privat, facut din dormitor.

Bineinteles, acest lucru il stie si satanistul anti-uman traian basescu, care cu rautate creeaza aceasta confuzie, intre viata privata din dormitor si INSTITUTIA CASATORIEI, familia compusa dintr-un barbat si o femeie fiind celula de baza a societatii, fara de care societatea se dezintegreaza.

jan dinu 16-06-2013 - 19:02

Despicind – firu in patru – n-a zis neaparat ca „oficializarea ” sa aiba
loc prin – registrul civil – !
Daca ishi pun – vereghete – cercei – ori tot felul de „broderii de recunoastere ”
in dormitor ori chiar pe strada fara a imputii blatant domeniul public
cu obscenitati provocatoare …ei se pot autodezvalui majoritatii
in asha fel celilalti sa stie cu cine au de-aface .
– BASE – fii prudent ca orice cuvint in romaneste poate fi „tradus „in
atitea feluri mai ales cind sunt posibilitati lingvistice oferite in limba latina
Acum am o intrebare – capitane – :
Citi hommo ai avut pe – VAS – shi daca TU ai scapat nevatamat de ….VALURI -?
Al tau fost suporter …acum doar observator …
JD-USA
PS – Azi in Portland – Oregon de – ZIUA TATILOR – are loc
Marea Parada a Gay-lor numita – PRIDE PARADE – shi merg
ca obsevator ..toater imabinile le trimit Dumnezeului crestin spre constatare !

UnUL 16-06-2013 - 19:10

Asta a devenit ea acum, Tăchiță. Cândva – și așa ar fi fost normal – era un legământ făcut la biserică, în fața lui Dumnezeu. Dar cum – așa cum constata Friedrich Nietzsche – „Dumnezeu a murit” și am ajuns sî trăim într-o lume fără Dumnezeu…

Tache 16-06-2013 - 18:56

Familia este cea mai veche institutie umana. In multe privinte este si cea mai importanta. Este fundamentul cel mai de baza al societatii. Civilizatii intregi au supravietuit sau au disparut in functie de cat de puternica sau de slaba a fost viata de familie. Familia exista din cele mai vechi timpuri ale istoriei si, fara indoiala, va exista atata timp cat va exista si omul pe Pamant.

Familiile constituie baza oricarei societati, pentru ca ele indeplinesc trei nevoi umane vitale, pe care le regasim oriunde pe Pamant :

In primul rand, familia este mijlocul de a produce copii si de a perpetua existenta rasei umane.

In al doilea rand, familia asigura protectia si educatia timpurie a copiilor. Copiii oamenilor sunt, probabil, cele mai neajutorate fiinte, dintre toate creaturile de pe Pamant. Ei trebuie hraniti spalati si imbracati. Nu se pot deplasa singuri pe distante mai lungi. Pe masura ce inainteaza in varsta ei trebuie educati, pentru a deveni membri responsabili ai societatii.

In al treilea rand, familia stabileste o diviziune a muncii, astfel incat fiecare membru al ei sa-si aduca propria contributie. De obicei, barbatul castiga cele necesare traiului, in timp ce femeia vegheaza asupra casei. Ambii parinti au grija de copii, care incep sa-si asume diverse responsabilitati, pe masura ce cresc mari.

Nimeni nu stie care sunt inceputurile familiei. Probabil ca familia a aparut datorita protectiei pe care o ofera membrilor sai.

Omul timpuriu s-a organizat, deasemenea, si in clanuri si triburi. Un clan era constituit din mai multe familii, care se asociau unele cu altele pentru a impartasi in comun traditii si ceremonii. Un trib era compus din mai multe clanuri, care traiau pe acelasi teritoriu si aveau aceeasi cultura. Triburile se autoguvernau si isi protejau membrii in fata atacurilor animalelor salbatice si a atacurilor celorlalte triburi.

– The World Book Encyclopedia, 1976-

CONGO 16-06-2013 - 19:01

Bulshit.

Tache 16-06-2013 - 19:20

”Bullshit” se scrie cu doi de ”L”, anal-fabetule….

UnUL 16-06-2013 - 19:23

Nu toată lumea e obligată să știe engleză. Mai grav e, Tăchiță, cu o gramadă de forumiști scriu cu grave greșeli în limba română.

UnUL 16-06-2013 - 19:24

P.S. Unde mai punem că la „bullshit„ putea fi o simplă eroare de tastare, cum facem cu toții.

Tache 16-06-2013 - 19:45

Cine nu cunoaste limba engleza, sa nu scrie in limba engleza si sa nu foloseasca cuvinte din limba engleza……. Me thinks…..

CONGO 16-06-2013 - 20:16

carpp

ValVerde 16-06-2013 - 21:08

Brain farts !!!

(in traducere libera, „iti bese mintea”….ca sa nu existe nelamuriri legate de limba folosita)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS