Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Ultima zi cu Viorica Dăncilă premier? Ședința pentru votul guvernului Orban începe cu probleme (LIVE)

Scris de :     2019-11-04 14:51

Parlamentarii s-au reunit în ședință comună începând cu ora 14.00, pentru a vota guvernul premierului desemnat Ludovic Orban. PSD a anunțat că va boicota ședința, pentru a nu asigura cvorumul necesar votului. Nu sunt fi prezenți nici președinții celor două camere ale Parlamentului, iar ședința este condusă de senatoarea PNL Alina Gorghiu.

În absența lui Teodor Meleșcanu și a lui Marcel Ciolacu, liberala Alina Gorghiu conduce, în calitatea sa de vicepreședinte al Senatului, ședința comună a Parlamentului, convocată pentru învestirea Cabinetului Orban.

Urmăriți în direct ședința Parlamentului:

Votul de învestire a Guvernului Orban https://bit.ly/2qhsKLw

Publicată de Digi24 pe Luni, 4 noiembrie 2019

„Vă felicit, apreciez acestă prezență. Nu-mi aduc aminte ca în ultimii 30 de ani să se fi întâmplat ca ședința de învestire a unui guvern să fie boicotată de două partide care arată clar lipsa totală de respect față de cetățen”, a spus Orban.

Orban a vorbit despre guvernarea PSD „care din păcate a făcut rău României. Treebuie să trecem de acest moment și să începem un drum nou, al reconstrucției, al reluării dialogului interinstituțional, care să reașeze România pe traiectoria nord-atlantică.

El a spus că guvernul pe care îl propune va fi unul cu o durată limitată, care trebuie să ia măsuri urgente.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 38
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste