Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vasile Blaga către MRU: PDL va coagula forţele de dreapta

Vasile Blaga către MRU: PDL va coagula forţele de dreapta

scris de M.A.
59 Afisari

Blaga către MRU: PDL va coagula forţele de dreapta. Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a reacţionat, luni, la propunerea lui Mihai Răzvan Ungureanu de coagulare a forţelor de dreapta, care să propună listă comună de candidaţi la europarlamentare.

Vasile Blaga

Vasile Blaga către MRU: PDL va coagula forţele de dreapta

Întrebat dacă a fost invitat la negocierile propuse de Mihai Răzvan Ungureanu pentru coagularea forţelor de dreapta, Blaga a răspuns: „Nu. O să mă întâlnescu cu dânsul la grupul PDL din Senat”, transmite Mediafax. De asemenea, Blaga a spus că, dacă PDL va fi invitat la aceste negocieri, va merge dar în condiţiile pe care democrat-liberalii le-au susţinut până acum, respectiv că doresc coagularea forţelor de dreapta în jurul PDL.

„Poziţia noastră e clară şi am spus-o de fiecare dată: noi dorim coagularea forţelor de dreapta în jurul PDL. Fără nicio urmă de aroganţă, chiar şi domnul Ungureanu spunea despre noi că suntem membri ai PPE, suntem cel mai mare partid din România membru al PPE, avem o cotă de 16-18% din analizele noastre. Şi, desigur, atunci când discuţi de liste comune şi de candidaţi comuni, e bine să vezi care este aportul fiecărei structuri care doreşte o astfel de abordare. De asemenea, trebuie să şi învăţăm şi să vedem cum ne-am asumat în timp obligaţiile fiecare dintre părţi, chiar în timpul alegerilor generale de anul trecut”, a precizat Blaga.

El a reafirmat faptul că PDL va avea un candidat propriu la prezidenţiale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult