Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Vasile Marica acuzat de colectare a mitei în vămi şi de şantaj

Scris de :     2011-02-15 11:56

Preşedintele Sed Lex Vasile Marica a fost acuzat marţi de şantaj şi colectare a mitei în punctele vamale de către fostul şef al vămii Giurgiu, Marius Ungureanu.


E Vasile Marica Regina Vamilor?

foto: Agerpres


Marica (Vasile Marica n.r) în 15 ani a şantajat toţi directorii, de orice culoare politică, ai Autorităţii Naţionale a Vămilor. Având oameni în toate punctele vamale, ştia tot ce se întâmplă şi ameninţa cu ieşiri în stradă”, a declarat Marius Ungureanu, marţi, într-o conferinţă de presă.

Acesta a adăugat, potrivit Agerpres, că Vasile Marica lucrează prin interpuşi în sistemul de colectare a mitei şi că el “oferă promovare pe post, protecţie în caz de restructurare, are oameni şi în comisiile de disciplină” şi influenţând stabilirea vinovăţiei sau nevinovăţiei unor oameni.

Fostul şef al vămii Giurgiu a precizat că despre aceste lucruri se ştia încâ din 2001, existând la SRI o înregistrare audio în acest sens, iar în 2003 chiar el a vorbit despre tot ceea ce se întâmplă.

Pe de altă parte, Marius Ungureanu susţine că i-a dat preşedintelui Sed Lex 5.000 de euro pentru a-şi obţine o diplomă de studii superioare.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 49
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste