Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Din 17 noiembrie scade varsta de pensionare in Romania | Prognoza meteo: Când vine iarna adevărată | Dancila despre OUG13: Am fost de acord din punct de vedere legal, a fost constituţională | De ce se mută localnicii din Praga oraşul vizitat de opt milioane de turişti anual | Rezultatele finale oficiale alegeri prezidenţiale 2019, turul I

UPDATE.Vezi războiul politic declanşat de arestarea lui Constantin Nicolescu

Scris de :     2011-01-28 12:56

UPDATE 14.10. Social democraţii îndeamnă românii să ceară dreptate în cazul preşedintelui CJ Argeş.

În ziua recursului lui Constantin Nicolescu, oamenii din toată ţara să meargă în faţa sediilor PDL să ceară dreptate, a spus Victor Ponta.
—————–

Emil Boc a denunţat vineri “show-ul mediatic” făcut de PSD şi PNL în legătură cu cercetarea preşedintelui CJ Argeş.


Constantin Nicolescu este internat la Spitalul Floreasca

Constantin Nicolescu


Emil Boc a susţinut, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul PDL, că “justiţia este independentă şi aşa trebuie să rămână”. El a spus că PDL nu s-a amestecat în actele de justiţie şi a respectat orice decizie a acesteia, indiferent despre cine a fost vorba.

Premierul a mai acuzat PSD şi PNL că, prin “circul mediatic” pe care îl fac, riscă să submineze credibilitatea României şi a justiţiei.

Parlamentarii, consilierii judeţeni, primarii, precum şi alţi membri marcanţi ai PSD Argeş s-au reunit vineri, la Piteşti, întâlnirea fiind convocată după arestarea preventivă a preşedintelui Consiliului Judeţean , Constantin Nicolescu, care este şi liderul organizaţiei judeţene a partidului.

La întâlnire a fost anunţată şi sosirea preşedintelui PSD, Victor Ponta.

PSD Argeş este alături, în aceste momente dificile, de preşedintele său, Constantin Nicolescu, şi de familia sa greu încercată. Credem în justiţie, dincolo de presiunile politice. Suntem convinşi de nevinovăţia preşedintelui nostru, căruia îi dorim o cît mai grabnică însănătoşire şi pe care îl aşteptăm cît mai repede printre noi”, se precizează într-un comunicat.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi seară, la Realitatea TV, după atacul de cord suferit de preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, că social-democraţii vor merge toţi în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie, dacă cei din această instituţie, ‘pentru a îndeplini ordinele primite de la Traian Băsescu, au nevoie să aresteze pe cei din opoziţie’.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 62
Recomandarile Editorilor
Comentarii