Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Din 17 noiembrie scade varsta de pensionare in Romania | Prognoza meteo: Când vine iarna adevărată | Dancila despre OUG13: Am fost de acord din punct de vedere legal, a fost constituţională | De ce se mută localnicii din Praga oraşul vizitat de opt milioane de turişti anual | Rezultatele finale oficiale alegeri prezidenţiale 2019, turul I

A ars târgul de haine vechi din Craiova (video)

Scris de :     2015-12-11 20:52

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, la Târgul de săptămână din Craiova, în zona în care se vând haine second-hand, au informat reprezentanți ai ISU Dolj.

incendiu targ haine craiovaLa fața locului intervin, pentru stingerea flăcărilor, cele trei subunități ale ISU Dolj, precum și o auto-specială care aparține unei societăți private.

Targul functiona fara autorizatie de la ISU, iar in aceasta vara, societatea TEXIND care incasa 15.000 de euro pe luna de la SC PIETE SI TARGURI SA, a fost amendata cu 2500 lei de pompieri pentru nereguli gasite.

Focul arde pe o suprafață de circa 2000 m.p. și nu sunt victime. Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj au intervenit cu un număr de zece autospeciale.

Comercianții susțin că focul ar fi fost pus intenționat. ”E o mână criminală! S-a pus focul intenționat, cu siguranță nu avea cum să ardă așa în 20 de minute!”, acuză oamenii. Unii spun că au luat bani cu împrumut și toată marfa le-a luat deja foc: ”Ce ne facem acum, că vin și sărbătorile, vine iarna?! Nu mai avem nimic”.
Alte stiri din: Social Afisari - 180
Recomandarile Editorilor
Comentarii