Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
China, cel mai mare creditor al SUA | Cele mai relevante kitsch-uri româneşti | Un pacient a cântat la chitară în timp ce era operat pe creier | Rogozin amenință România | Secretele trecerii în rezervă a şefului STS

Accident rutier pe DN 1, în Buşteni, cu un autocar cu zeci de turişti

Scris de :     2017-06-11 14:25

Un autocar în care se aflau 49 de persoane a fost implicat, duminică după amiază, într-un accident rutier produs pe drumul naţional 1, în zona ”Poiana Ţapului” din staţiunea Buşteni.

Primele informaţii arată că niciunul dintre pasagerii din autobuz nu a fost rănit, iar o persoană dintr-un autoturism care a intrat în impact cu autocarul are nevoie de asistenţă medicală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, autocarul, în care se află 49 de turişti, a fost implicat într-o coliziune cu un autoturism, în urma accidentului niciunul dintre pasagerii autocarului nefiind rănit.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Prahova au declarat că autocarul a intrat în coliziune cu un autoturism, accidentul producându-se pe sensul de mers Braşov – Ploieşti al DN 1. În urma impactului o persoană dintre cele cinci aflate în autoturism a fost rănită, având nevoie de asistenţă medicală, însă a refuzat transportul la spital.

Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova, care au intervenit şi ei la locul accidentului, au declarat că toţi pasagerii au coborât singuri din autocar, starea lor de sănătate fiind bună.

Primele cercetări arată că accidentul s-a produs după ce autocarul a lovit din spate autoturismul pe sensul de coborâre dinspre munte.
Alte stiri din: Social Afisari - 53
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Prognoza METEO. Vremea se va răci în toată ţara Citeste
decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii