Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact    Autentificare
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro

Barem Evaluare Naţională 2013 la limba şi literatura română

Scris de : Z.V.     2013-06-25 15:01     4 comentarii

Barem Evaluare Naţională 2013 la limba şi literatura română. Prima probă din cadrul evaluării naţionale pentru elevii de clasa a VIII-a, s-a desfăşurat marţi, 25 iunie.

Barem Evaluare Naţională 2013 la limba şi literatura română social

BAREM EVALUARE NATIONALA 2013 LA ROMANA

Evaluarea lucrărilor se face cu respectarea strictă a Baremului de Evaluare Naţională 2013 unic, pe baza unui punctaj pe scara de 1-100. Profesorii vor acorda 90 de puncte pentru răspunsurile corecte şi complete şi 10 puncte din oficiu. După evaluare, fiecare profesor stabileşte nota prin împărţirea la 10 a punctajului obţinut de elev, fără rotunjire, şi o trece pe lucrare.

Rezultatele vor fi afişate pe 29 iunie şi tot în aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 16,00 – 20,00. Rezolvarea contestaţiilor se va face între 30 iunie şi 2 iulie, iar rezultatele finale după soluţionarea contestaţiilor vor fi făcute publice pe 3 iulie. Notele obţinute la evaluarea naţională vor conta la admiterea în liceu.

Vezi BAREM EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 LA ROMÂNĂ

Vezi SUBIECTELE la ROMÂNĂ EVALUAREA NATIONALA 2013.
Alte stiri din: Social Afisari - 8,172
Articole similare

Comentarii

Ziuaveche.ro nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica "Comentarii"

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele
  1. [...] Ai AICI documentul cu baremul, pentru a te verifica. Click aici pentru a vedea ce  subiecte s-au dat la limba si literatura romana, la Evaluarea nationala 2013. [...]

  2. Se pare că la noi problemele generate de barem se repetă an de an.
    Exercițiul 2 de la partea I vizează explicarea virgulei. Baremul de corectare dă soluția: enumerație. Intrebarea mea este ce facem cu elevii care nu au explicat virgula din punct de vedere stilistic, ci din punct de vedere sintactic? Cum îi explic elevului că, deși nu i s-a precizat din ce punct de vedere trebuie explicată virgula, răspunsul lui nu este corect?
    Cât primește un elev care a dat următoarea explicație: Virgula, semn de punctuație, marchiază în scris, raportul de coordonare dintre două complemente indirecte?

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele

Comments are closed


Avertisment ANM: Ploi și vijelii ȋn WEEKEND. Vezi unde! Citeste