Acasa Actualitate-InternaSocial Braşov: Atenţie la Lei

Braşov: Atenţie la Lei

scris de Laurentiu Banches
203 Afisari

Un bărbat a scăpat doar cu nişte zgărieturi pe faţă după ce a fost atacat duminică de un leu la Grădina Zoologică din Braşov.

A scapat doar cu zgarieturi pe fata dupa ce a fost atacat de un leu (foto:malevolentdesign.org):

Bărbatul, care are în jur de 30 de ani, a fost transportat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Braşov, iar conform reprezentanţiilor poliţiei Braşov, starea lui nu este gravă. Poliţia a deschis o anchetă la Grădina Zoologică imediat după ce bărbatul a fost atacat de leu, pentru a stabili condiţiile producerii incidentului.

Purtătorul de cuvând al ISU Braşov, Ciprian Streja. a precizat, potrivit Mediafax, că victima a suferit zgârieturi la faţă, însă după ce ambulanţa i-a acordat primele îngriji, acesta se află în afara oricărui pericol.

3 comentarii

tomi 20-05-2012 - 22:51

PROPUN COLEGILOR DE PE FORUM SA FACA DONATII PENTRU A FACILITA CUMPARAREA A TREI BILETE DE INTRARE LA ACEA GRADINA ZOOLOGICA DIN BRASOV NECAJITILOR LEGIONARI DE PE FORUM, URBOS-SOBRU,CIU CIU NEBUNU SI DIGITAL CUCURIGU CARE SARMANI NU POT SA-SI PERMITA O INTRARE IN ACEL SUPERB LOC.BILETE DE IESIRE NU MAI AU NEVOIE.
tomi

ValVerde 21-05-2012 - 00:39

Da’ cu bietul leu ce ai?
Il trimiti pe urbos acolo, cu duhoarea lui, cade bietul animal (ma refer la felina, stiu ca e o demarcatie subtire) ca celalalt Leu in fata Dolarului.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-05-2012 - 23:12

Nu este nevoie ,amice Tomi ….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult