Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Bucureştenii trebuie să se pregătească de freezing rain

Scris de :     2012-02-04 15:51

Bucureştenii trebuie să se pregătească de “freezing rain”. Acest fenomen rar a apărut deja în unele zone ale ţării.

Freezing rain

Freezing rain

“Freezing rain” (ploaia îngheţată) se va produce şi în Bucureşti începând de sâmbătă după-amiază, urmând să se instaleze în zone chiar mai extinse decât se estimase iniţial, a declarat directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Ion Sandu, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, “freezing rain” este un fenomen “destul de rar, însă nu total neobişnuit pentru România”. “Noi nu greşim prognozele. Ne aşteptam ca acest lucru să se întâmple şi a început deja să se întâmple. Depinde de cantităţi şi de temperaturi, însă este posibil să apară pe o zonă mai extinsă decât se estimase iniţial. Trebuie ţinut cont însă că formarea lui depinde exclusiv de cantităţile de ploaie şi de temperaturi”, a declarat directorul ANM.
Alte stiri din: Social Afisari - 219
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste