Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Bucureşti se dotează cu TrafiCam

Scris de :     2019-11-06 15:51

Primăria Capitalei a anunţat demararea  unui progam de montare a 85 de camere de ultimă generaţie cu senzori de detecţie pentru supravegherea traficului.

Au fost montate într-o primă fază 15 astfel de camere la intersecţia străzii 11 Iunie cu bulevardul Regina Maria, intersecţia Calea Moşilor cu strada Hristo Botev şi intersecţia Calea Moşilor cu strada Doctor Paleologu. În etapa următoare, toate cele 70 de camere de acest tip, instalate în anul 2008, vor fi înlocuite. Dispozitivele, denumite TrafiCam, identifică şi contorizează autovehiculele care se deplasează într-o intersecţie. Datele înregistrate sunt transmise apoi către Sistemul de Management al Traficului Bucureşti, care ajustează dinamic timpii semaforici. Mai exact, semaforul va afişa culoarea verde pentru o perioadă mai mare de timp pe direcţia cea mai aglomerată, pentru a permite traversarea intersecţiei unui număr cât mai mare de conducători auto”, se arată într-un comunicat al PMB.
Alte stiri din: Auto, IT, Social Afisari - 35
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste