Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Cât mai ţine vremea de vară şi când va fi România lovită de viscol şi ger cumplit

Scris de :     2019-11-06 11:02

Vremea deosebit de caldă, neobişnuită pentru data din calendar, continuă în următoarea perioadă, o scădere a temperaturilor fiind prognozate de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) după data de 14 noiembrie. Până atunci ne bucurăm de soare, cel mai cald, maxime de 25-26 de grade urmând a se înregistra în Muntenia şi Dobrogea. Iarna adevărată va lovi însă cu furie în luna decembrie când sunt aşteptate primele episoade de ger.

Noiembrie, temperaturi peste normal Meteorologii spun că vremea îşi va urma cursul firesc, temperaturile revenind, treptat, la normalul perioadei. Temperaturile nu vor scădea, însă, dramatic, în perioada următoare. “Noiembrie este posibil să se încheie cu temperaturi uşor peste normal şi chiar primele zile ale lunii decembrie să arate aşa. O iarnă în adevăratul sens al cuvântului vom avea, ca şi în anii trecuţi, din ianuarie încolo”, a declarat, la Realitatea Plus, în emisiunea “Săptămâna de vreme”, Florinela Georgescu, director Meteorologie Operaţională ANM.

“Normalul temperaturilor va însemna ca noaptea să avem şi temperaturi negative, în luna decembrie să apară şi temperaturi sub -10 grade, apar şi primele episoade de ger, şi categoric în zonele montane, la orice episod de răcire a vremii, trebuie să ne aşteptăm ca precipitaţiile să fie şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare”, a mai spus directorul Meteorologie Operaţională ANM, Florinela Georgescu.
Alte stiri din: Social Afisari - 58
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste