Acasa Actualitate-InternaSocial De ce a murit fetiţa criminalei Carmen Bejan-Şatran la naştere

De ce a murit fetiţa criminalei Carmen Bejan-Şatran la naştere

scris de Laurentiu Banches
1.868 Afisari

Copilul născut în noaptea zilei de marţi spre miercuri de studenta ucigaşă Carmen Bejan s-a născut fără mâini şi cu o malformaţie la creier.

Fetita nascuta de Carmen Blejan a murit dupa nastere (Foto:glsa.ro)

Fetiţa fostei studente la Medicină, Carmen Bejan, a fost născută prin cezariană la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti fără mâini şi cu mai multe malformaţii la creier, astfel că aceasta nu a supravieţuit mult timp după naştere.Tânăra criminală a spus de multe ori că în detenţie nu îi este asigurată medicaţia necesară pe timpul sarcinii, solicitând în nenumărate rânduri să nască în libertate, având în vedere că în puşcărie primea doar calciu şi insuficientă mâncăre.

Solicitarea studentei care a fost condamnată la 20 de ani de închisoare după ce participat la uciderea şi tranşarea unui bărbat a fost respinsă de Curtea de Apel Timişoara, astfel că aceasta a fost nevoită să nască în penitenciar. Soţul criminalei şi tatăl copilului, Claudiu Şatran, cu care s-a căsătorit în 11 aprilie tot în penitenciarul Arad, este un fost deţinut pentru trafic de droguri. Potrivit realitatea.net, ideea de a rămâne însărcinată în această perioadă se pare că ar fi fost a tatălui în vârstă de 35 de ani, care ar fi convins-o pe Carmen Bejan că dacă ar trebui să facă un copil în penitenciar aceasta ar putea obţine o întrerupere a pedepsei pentru a naşte în libertate.

4 comentarii

BULA 23-05-2012 - 22:36

A suferit de avitaminoza cu acid folic (vitamina B9). Nici gravidele obisnuite nu sunt asistate medical coresounzator. Este mare dezordine si indolenta in sistemul medical.

Eva 24-05-2012 - 14:22

Eu cred ca asa a pedepsit-o Domnul pentru crima savarsita. Pacat ca copilul este cel ce s-a rasplatit pentru vina parintilor.

printesa GUMITA 24-05-2012 - 19:12

ce bine imi pare !!:)))

alina 24-05-2012 - 22:59

Este normal ca o tanara sa doreasca sa lase in urma macar un copil,chiar daca va fi crescut de tatal copilului si de bunici.
Este normal ca doi tineri sa se indragosteasca unul de altul,chiar si in Penitenciar.
Nu este necesar sa fie manjite cu rautati niste lucruri curate si normale.
Pentru crima savarsita a fost varsat destul sange,nu mai este nevoie sa faceti continuu sa sangereze inimi si sa cereti razbunare.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult