Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Universul subteran din Beijing | Calendarul fiscal 2017 | Creierul se micșorează în timpul somnului | Un ”continent pierdut” a fost descoperit sub insula Mauritius | LEACURI DIN NATURĂ: Turmericul

După cutremur, Bucureştiul a rămas în beznă

Scris de :     2017-02-09 00:40

Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă miercuri seara în zona centrală și de nord a Capitalei, după o avarie la stația de transformare București Nord.

După cutremur, Bucureştiul a rămas în beznă social “La ora 19:01 s-a defectat un transformator în Stația Nord — stație de înaltă tensiune care alimentează partea de nord a Capitalei (de la Otopeni la Piața Romană). S-au trimis imediat echipe care au făcut manevre de realimentare, astfel încât în 22 de minute alimentarea cu energie electrică a fost reluată la toți consumatorii și pe toate arterele principale”, se precizează într-un comunicat remis ulterior de compania energetică.

“Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe cauzate de acest defect tehnic”, au adăugat reprezentanții Enel. Pana de curent a afectat zonele Piaţa Victoriei, Romană, Universitate, Banu Manta, Ion Mihalache. Practic, tot centrul oraşului. În jurul orei 18.15, o explozie la unul dintre transformatoarele subterane din zona Ştefan ce Mare a provocat pana de curent, a explicat viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, la TVR1.

Stațiile de metrou Piața Victoriei și Basarab au rămas, miercuri seara, fără curent electric din cauza unei pene de curent.

” Există o pană de curent care afectează o parte din București. Pe noi ne-a afectat în stațiile Piața Victoriei și Basarab, în sensul că nu este lumină în stații. Trenurile circulă normal, peste tot, dar pentru siguranța călătorilor am luat decizia să nu oprim în stațiile respective până la remedierea avariei”, au precizat repreyentantii Metrorex.

Un cutremur cu magnitudine 5,1 a avut loc miercuri, la ora 17.08, fiind resimţit şi în Bucureşti. Ulterior, INFP a revizuit magnitudinea seismului la 5. Şase minute mai târziu, a avut loc un al doilea cutremur, cu magnitudinea 3.

Seismul a avut loc în Vrancea, la adâncimea de 140 de kilometri.

Acesta este al doilea cutremur înregistrat miercuri.

Primul, cu magnitudinea de 4,4 şi epicentrul în judeţul Vrancea, a avut loc la ora 11.53.

Un al treilea cutremur a avut loc la ora 17.14, la o afâncime de 120 de km, cu epicentrul tot în Vrancea, conform INFP.
Alte stiri din: Social Afisari - 115
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Opinii
 
Dezbateri
 
Politica
 
Magazin
 
Revista Presei
 
Stiinta-IT
 
Aroma de vinil
 
Poza Veche
 
Bancul zilei
decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii