Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice | Apple a lansat noile modele iPhone 11 (video) | Numerele de telefon la care poţi suna să-ţi recuperezi maşina ridicată în Bucureşti | Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România

Gabriela Firea a blocat accesul salvărilor în Spitalul Colentina

Scris de :     2018-08-01 00:17

Lucrările de amplasare a gardurilor care separă linia de tramvai de benzile de circulaţie rezervate maşinilor, dau deja de furcă şoferilor care se deplasează pe banda a treia a Șoselei Ștefan Cel Mare din Capitală. Amplasarea gardului la o distanţă sigură de şinele de tramvai a însemnat „furtul” a 10 – 15 cm din carosabil.

Gabriela Firea a blocat accesul salvărilor în Spitalul Colentina

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, atrage atenția asupra unui aspect de care Gabriela Firea nu a ținut cont în momentul în care a aprobat lucrările de creare a benzii unice de transport pentru liniile de tramvai 1 și 10, prin montarea unor garduri de separare a liniilor de tramvai de traficul auto. 

Accesul ambulanțelor în incinta Spitalului Colentina nu se mai poate face în regim de urgență, deoarece gardurile instalate blochează intrarea în spital. Salvările trebuie să facă acum un ocol foarte mare, ceea ce înseamnă minute prețioase atunci când este vorba de salvarea vieții unui om. Solicit doamnei Firea să ia în regim de urgență măsuri pentru remedierea acestei anomalii”, a declarat Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2.
Alte stiri din: Social Afisari - 253
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante