Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business? | Bolile românilor și criza din spitale | Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO)

Gabriela Firea a blocat accesul salvărilor în Spitalul Colentina

Scris de :     2018-08-01 00:17

Lucrările de amplasare a gardurilor care separă linia de tramvai de benzile de circulaţie rezervate maşinilor, dau deja de furcă şoferilor care se deplasează pe banda a treia a Șoselei Ștefan Cel Mare din Capitală. Amplasarea gardului la o distanţă sigură de şinele de tramvai a însemnat „furtul” a 10 – 15 cm din carosabil.

Gabriela Firea a blocat accesul salvărilor în Spitalul Colentina

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, atrage atenția asupra unui aspect de care Gabriela Firea nu a ținut cont în momentul în care a aprobat lucrările de creare a benzii unice de transport pentru liniile de tramvai 1 și 10, prin montarea unor garduri de separare a liniilor de tramvai de traficul auto. 

Accesul ambulanțelor în incinta Spitalului Colentina nu se mai poate face în regim de urgență, deoarece gardurile instalate blochează intrarea în spital. Salvările trebuie să facă acum un ocol foarte mare, ceea ce înseamnă minute prețioase atunci când este vorba de salvarea vieții unui om. Solicit doamnei Firea să ia în regim de urgență măsuri pentru remedierea acestei anomalii”, a declarat Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2.
Alte stiri din: Social Afisari - 247
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante