Acasa Actualitate-InternaSocial Împuşcături pe străzile din sectorul 3 al Capitalei

Împuşcături pe străzile din sectorul 3 al Capitalei

scris de Laurentiu Banches
181 Afisari

Poliţia a fost nevoită să apeleze la focuri de armă pentru a reţine 7 hoţi prinşi în flagrant în timp ce jefuiau un magazin din sectorul 3.

foto:infomm.ro

Poliţiştii de la secţia 23 din Bucureşti au reţinut sâmbătă dimineaţa 7 persoane care au sustras mai multe bunuri de la o societate comercială, aflată pe o stradă din sectorul 3. Conform rtv.net, după ce au jefuit magazinul, hoţii s-au împărţitîn două maşni, fugind  în direcţii diferite, poliţiştii fiind nevoiţi să folosească armele din dotare pentru a opri unul din vehicule.

În maşina care nu a oprit la avertismentele poliţiei se aflau 5 din cei 7 infractori, care au trecut cu autoturismul prin barajul format la la intersecţia bulevardelor Nicolae Grigorescu şi Liviu Rebreanu, avariind două maşini ale MAI. Hoţii au fost opriţi după ce au intrat într-un copac. Cel mai probabil aceştia s-au speriat când au auzit focurile de avertisment trase de poliţişti vertical. Prinderea celorlalţi doi hoţi nu a fost la fel de dificilă, aceştia oprind imediat la avertizarea poliţiştilor.

Toţi cei şapte suspecţi au fost duşi la sediul Secţiei 23 de Poliţie pentru audieri. Aceştia vor fi cercetaţi pentru distrugere şi furt calificat după ce potrivit declaraţiei oferită de purtătorul de cuvânt al poliţie, Alexandru Nicolae, pentru rtv.net, în cele două maşini au fost descoperite „ţigarete în valoare de  aproximativ 5000 de lei sustrase din magazine şi dispozitive folosite pentru comiterea jafurilor”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult