Acasa Actualitate-InternaSocial O elevă s-a sinucis din cauza rezultatelor la olimpiadă

O elevă s-a sinucis din cauza rezultatelor la olimpiadă

scris de Laurentiu Banches
423 Afisari

Eleva de 16 ani s-a aruncat de la etajul al 8-lea al blocului din Craiova în care locuia după ce a obţinut doar locul al 7-lea la olimipada de astronomie.

O eleva de 16 ani s-a sinucis la Craiova (foto: mesagerul.ro)

Eleva Ştefania Stepu, de la Colegiul Naţional „Carol I” din Craiova era foarte dezamăgită de rezultatul de la olimipiadă, dorind să se califice foarte mult la faza internaţională şi nici consolările profesorului de fizică al fetei, Octavian Georgescu nu au reuşit să o ajute, chiar dacă acesta îi spusese elevei cu două ore înainte de a se arunca că „nu e capăt de ţară a luat locul al 7-lea.” Potrivit Mediafax, echipajele SMURD ajunse la faţa locului duminică noaptea când s-a petrecut tragedie nu au putut decât să constate decesul provcat de numeroasele leziuni suferite.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Dolj au anunţat că, după primele cercetări, s-a stabilit că adolescenta de 16 ani s-a sinucis, oamenii legii aşteptând şi rezultatul necropsiei. Cercetările în acest caz vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs incidentul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult