Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Martin Scorsese va preda un curs de cinematografie, ce va fi difuzat pe internet | PESTE 60 DE ANI... | Dilema automobilistului român - drum național vs. autostradă (FOTO) | LEACURI DIN NATURĂ: Volbura | Cine va organiza Jocurile Olimpice din 2024 şi 2028

Rezultate ADMITERE 2013. Facultatea de Filosofie a afișat rezultatele

Scris de :     2013-07-24 14:31

Facultatea de Filosofie a afișat rezultatele preliminare la admitere, sesiunea iulie 2013.

Rezultate ADMITERE 2013. Facultatea de Filosofie a afișat rezultatele

Rezultate ADMITERE 2013. Facultatea de Filosofie a afișat rezultatele

Cea mai mică medie pentru locurile finanţate de stat a fost de 7,56, cel mai bun rezultat fiind notat cu 9,90. Pentru locurile cu taxă, cea mai mică medie a fost de 6,05.

Vezi aici lista cu rezultatele candidaţilor înscrişi la Facultatea de Filosofie a Universităţii din Bucureşti în sesiunea iulie 2013, admişi la locurile bugetate.

Vezi aici lista cu rezultatele candidaţilor înscrişi la Facultatea de Filosofie a Universităţii din Bucureşti în sesiunea iulie 2013, admişi la locurile cu taxă.

Intră pe site-ul Facultăţii de Filosofie și află care sunt etapele pentru confirmarea locului la buget sau la taxă. Candidații înscriși sunt rugați să citească documentul denumit Anunţ important cu foarte mare atenție pentru a afla până când îşi pot confirma locul.
Alte stiri din: Social Afisari - 426
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante