Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Rezultate repartizare liceu 2019

Scris de :     2019-07-12 01:34

Rezultate repartizare liceu 2019. Absolvenții de clasa a VIII-a află vineri, 12 iulie, la ce liceu au fost repartizați, în urma rezultatelor obținute la evaluarea națională.

Repartizare licee 2013 admitere.edu.ro. Medii la primele 10 licee

Repartizare licee 2019 admitere.edu.ro. Medii la primele 10 licee

Rezultate repartizare liceu 2019. Ministerul Educației afișează vineri rezultatele de la admiterea la liceu pentru fiecare județ în parte, pe admitere.edu.ro.

Rezultate repartizare liceu 2019. După repartizarea computerizată, între 15 și 18 iulie, are loc depunerea dosarelor de înscriere la liceu. Media de admitere în liceu constituie criteriu pentru admiterea în învățământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obținută la Evaluarea Națională (cu o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 20%).
Rezultate repartizare liceu 2019. Ziua Veche  va transmite cele mai relevante informații despre rezultatele repartizării la liceu 2019 imediat ce acestea vor fi disponibile pe site-ul admitere.edu.ro.

Rezultate repartizare liceu 2019. Elevii care nu au fost repatizați în prima etapă vor fi repartizați în a doua parte a lunii iulie.

Rezultate repartizare liceu 2019. Vezi AICI la ce liceu ai intrat.
Alte stiri din: Social Afisari - 1,556
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste