Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Unde trăieşte cea mai rapidă furnică din lume | Statele Unite au efectuat o operaţiune cibernetică secretă în Iran | Nobel 2019 - Cine este laureatul premiului pentru pace | Doi bărbaţi, arestaţi în Florida după ce au îmbătat un aligator | Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme limba română

Scris de :     2019-03-11 10:10

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme limba română. Aproximativ 350.000 de elevi din clasele a VII-a şi a VIII-a sunt aşteptaţi să participe la simularea Evaluării Naţionale care a început, luni, cu proba scrisă la Limba şi literatura română.

Simulare Evaluare Naţională - Subiecte și bareme limba română

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme limba română

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme limba română. Potrivit MEN, la ora 9,00 au fost distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli a fost permis până la ora 8,30, timpul destinat elaborării unei lucrări scrise fiind de două ore de când s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme limba română“Subiectele sunt elaborate de către specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a se exprima pe temele din programa de examen parcurse până la această dată. Corectarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori, de regulă, din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea”, explică MEN.

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme limba română. Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul Consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme limba românăLa solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obţinute la simulările naţionale pot fi trecute în catalog.

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme limba română. Obiectivele acestei simulări sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul ciclului gimnazial, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obţinerii unor rezultate satisfăcătoare la probele din luna iunie.

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme limba românăElevii din clasele a VII-a şi a VIIII-a vor susţine, marţi, proba la Matematică din cadrul simulării Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme limba română. Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine, miercuri, proba scrisă la Limba şi literatura maternă, urmând ca rezultatele să fie comunicate pe 22 martie.

VEZI AICI Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme limba română
Alte stiri din: Social Afisari - 112
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Prognoza METEO. Când se răceşte vremea şi apar ploile Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante