Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme matematica

Scris de :     2019-03-12 09:29

Simulare Evaluare Națională Matematică 2019 începe azi, 12 martie. Subiecte și tot ce trebuie să știe elevii claselor a VIII-a care susțin testele de simulare la Evaluarea Națională, marți 12 martie, la Matematică.

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme matematica.

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme matematica.

La simulărie de marți, 12 martie 2019, proba scrisă la matematică, elevii din clasa a VII-a vor avea în proporție de 30% subiecte de tip itemi obiectivi.

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme matematica. Pentru clasa a VIII-a, MEN a stabilit că pe 12 martie va avea loc simularea la Matematică. Pe 13 martie este programată simularea la Limba şi literatura maternă. Rezultatele vor fi afişate pe 22 martie. Aproximativ 350.000 de elevi susţin, începând de luni, simularea Evaluării Naţionale la care participă, în premieră, şi elevii clasei a VII-a pe lângă cei de clasa a VIII-a.

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme matematica. Subiectele sunt elaborate de către specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE) şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a se exprima pe temele din programa de examen, parcurse până la această data.

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme matematica. Corectarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori, de regulă, din unităţile de învatamânt în care elevii susţin simularea.

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme matematica. Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învaţamânt prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme matematica. La solicitarea scrisa a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obţinute la simularile naţionale pot fi trecute în catalog.

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme matematica. ”Precizăm ca obiectivele acestei simulări sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul ciclului gimnazial, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obţinerii unor rezultate satisfăcătoare la probele din luna iunie”, au transmis reprezentanţii MEN.

VEZI AICI Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme matematică
Alte stiri din: Social Afisari - 143
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Prognoza METEO. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante