Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact    Autentificare
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro

Subiecte si bareme examen de titularizare si suplinire 2012

Scris de : Ziua Veche     2012-08-02 21:08     4 comentarii

La probele scrise pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurate joi, 2 august, în 1.161 de centre de examen, s-au prezentat 28.373 de candidaţi (80,04%). Dintre aceştia, 40 de candidaţi au fost eliminaţi ca urmare a unor tentative de fraudă, iar 2.843 de candidaţi s-au retras (2.607 din motive personale, respectiv 236 din motive medicale).

Subiecte si bareme examen de titularizare si suplinire 2012 social

foto: România liberă

Lucrările scrise vor fi evaluate de comisii specializate organizate, pe discipline, la nivel naţional, în 12 centre de evaluare. Rezultatele concursului se afişează în fiecare centru de examen, în data de 7 august. Contestaţiile se înregistrează în perioada 7-8 august la sediile inspectoratelor şcolare judeţene (marţi, 7 august, imediat după afişarea rezultatelor, iar miercuri, 8 august, între orele 8.00-14.00). Afişarea rezultatelor finale are ca termen data de 10 august.
Atât repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată, cât şi repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă determinată vor avea loc la nivelul centrelor de concurs, prima în data de 13 august, iar a doua – joi, 16 august. Decizia de repartizare pe perioadă nedeterminată, începând cu 1 septembrie 2012, pentru personalul didactic validat de consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar este emisă de inspectorul şcolar general. În baza acestei decizii, directorii unităţilor de învăţământ încheie contractul individual de muncă pe perioadă nedeterminată, începând cu 1 septembrie 2012, cu personalul didactic repartizat.
Reamintim că la data de 30 martie 2012, s-au publicat 6.692 de posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată, respectiv 31.539 de posturi didactice/catedre vacante/rezervate pentru angajare pe perioadă determinată.

VEZI AICI Subiecte examen de titularizare si suplinire 2012
Alte stiri din: Social Afisari - 5,430
Articole similare

Comentarii

Ziuaveche.ro nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica "Comentarii"

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele
  1. Intrebarea mea este:A interesat pe cineva daca subiectele date la titularizare puteau fi rezolvare integral in 4 ore?Numai lecturarea atenta o subiectelor iti lua 20 min,pentru ca erau aproape 4 pagini.
    Mi se pare mie,sau mai marii nostri vor sa ne supuna la un lung sir de umilinte,ca sa nu mai indraznim sa deschidem gura?
    Eu le-as sugera mai marilor nostri ca subiectele de la titularizare sa le dea profesorilor titulari in sistem sa le rezolve in 4 ore cu acces la documentatie.
    Sa nu uite cei care tin cu orice pret sa arate cit suntem de prosti,ca majoritatea titularilor din sistem sunt titulari in baza unor dosare si f. putini in baza unui concurs.Sunt multe lucruri de spus,dar cum nu ne ia nimeni in seama………

  2. Ai mare dreptate.Problema este ca nici nu stiu sa le rezolve,dar ei au drepturi pentru ca sunt titulari,fara camere de supraveghere,fara ubiecte nationale,cu note de cinci sau sub cinci.Dar nu conteaza noi suntem prosti si mai bine dam plata cu ora titularilor si pensionarilor.

  3. Tinerii care iau sub 5 ar trebui sa intre in acelasi timp cu pensionarii in sedinta publica si sa ii trimita acasa pe acestia pentru ca nu vor fi date posturile necalificatilor……. Asa ca daca tinerii stau deoparte……vor fi calcati in picioare de pensionari :( ( si cei de la conducere nu gandesc deloc cum trebuie…… Un pensionar ia pensie, este platit cu ora, iar tanarul care ia sub 5 pune actele pentru somaj. In felul acesta se cheltuie mai multi bani. Foarte inteligent este acel care a dat ideea ca pensionarii sa mai predea!!!!!!!!!!!!!=))

  4. in metodologie scrie ca pt angajare pe perioada determinata trebuie sa iei 5 si la scris si la inspectie,eu intreb daca nu am 5 la scris,insa media finala trece de 5 nu ma pot prezenta la etapa a 2-a de repartizare???

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele

Comments are closed


Avertisment ANM: Ploi și vijelii ȋn WEEKEND. Vezi unde! Citeste