Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Din 17 noiembrie scade varsta de pensionare in Romania | Prognoza meteo: Când vine iarna adevărată | Dancila despre OUG13: Am fost de acord din punct de vedere legal, a fost constituţională | De ce se mută localnicii din Praga oraşul vizitat de opt milioane de turişti anual | Rezultatele finale oficiale alegeri prezidenţiale 2019, turul I

Tabără: România poate intra într-o criză alimentară din lene

Scris de :     2011-01-25 17:49

România nu va intra într-o criză a alimentelor, având capacitatea de a hrăni 80 de milioane de oameni, dar dacă va ajunge într-o astfel de situaţie ar fi din cauza “neatenţiei unora”, a lenei şi a lipsei de iniţiativă, a declarat, marţi, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără.

mancare“Nu cred că ne vom confrunta cu o lipsă a alimentelor. România are capacitatea de a hrăni 80 de milioane de oameni, a spus ministrul, citat de Mediafax, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că dacă România va intra într-o criza a alimentelor acest lucru se va întâmpla “din vina lenii şi a lipsei de iniţiativă”.

“România nu e o ţară care să fie în criză decât din neatenţia unora. Este imposibil ca România să nu aibă grâu şi porumb. Şi dacă nu l-am semăna, ar răsări”, a spus Tabără.
Alte stiri din: Social Afisari - 5
Recomandarile Editorilor
Comentarii