Acasa Actualitate-InternaSocial Trafic restricţionat 40 de zile pe DN1 la Posada

Trafic restricţionat 40 de zile pe DN1 la Posada

scris de Laurentiu Banches
97 Afisari

Traficul va fi restricţionat pe DN1 timp de 40 de zile, din cauza lucrărilor de reabilitare ale carosabilului unui pod din zona Valea lui Bogdan, la Posada.

Traficul va fi restrictionat 40 de zile pe DN1 la Posada

Conform Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Dan Radu, a anunţat că lucrările se efectuează la km 117+388 metri, aproape de intrarea în staţiunea montană Sinaia. Restricţia de trafic pe DN1 este aplicată începând de marţi, 29 mai, şi vizează sensul de coborâre dinspre Braşov spre Bucureşti.

În perioada în care se vor efectua lucrările de reabilitare a carosabilului pe podul de la Valea lui Bogdan circulaţia va fi dirijată în timpul zilei de cei care lucrează în zonă, iar noaptea vor funcţiona semafoare. Şeful Secţiei Drumuri Naţionale Ploieşti, Valerian Manta, a declarat că partea carosabilă în zonă este plină de gropi, astfel încât circulaţia pe acel segment se desfăşura cu mare dificultate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult