Acasa Actualitate-InternaSocial Transfăgărășan DN 7C – zona lacului Vidraru parţial redeschisă pe 1 iunie

Transfăgărășan DN 7C – zona lacului Vidraru parţial redeschisă pe 1 iunie

scris de Laurentiu Banches
495 Afisari

Daca vremea va permite executarea lucrărilor de reabilitare din zona afectată de o alunecare de teren, tronsonul din zona lacului Vidraru a DN7C Transfăgărăşan ar putea fi redeschis pe 1 iunie.

Transfagarasanul ar putea fi redeschis in zona Lacului Vidraru pe 1 iunie

Potrivit Agerpres, subprefectul judeţului Argeş a anunţat că pentru ca drumul să fie redeschis vineri, 1 iunie este nevoie să se întărească betonul pe care l-au turnat şi să mai fie pusă o grindă peste piloni, acestea fiind condiţionate şi de starea vremii. Până în prezent lucrarea, care a fost efectuată în regim de urgenţă, a fost terminată în proporţie de doar 80%.

În data de 18 mai, din cauza unei alunecări de teren, produsă la km 64, traficul de pe DN 7C Transfăgărăşan între Barajul Vidraru şi coada lacului Vidraru a fost închis complet, pentru a nu pune în pericol siguranţa circulaţiei. Până la finalizarea lucrărilor, traficul a fost deviat de autorităţi pe DJ 704, care este o şosea neasfaltată ce urmează conturul malului drept al lacului de acumulare Vidraru.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult