Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Ce se întâmplă în creierul omului în primele cinci minute după moarte | Există o forţă misterioasă în Univers | Când începe ANUL NOU CHINEZESC. Ce zodie va avea buzunare pline! | Creierul îţi poate dezvălui care îţi sunt prietenii | NASA a testat sistemul de energie nucleară pentru misiunea pe Marte

Tulcea: Trei persoane rănite într-un incendiu

Scris de :     2017-09-19 08:10

Trei persoane au fost rănite, în noaptea de luni spre marți, într-un incendiu care a izbucnit la anexa unei gospodării din satul tulcean Agighiol, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Delta.

Flăcările au apărut în camera în care se afla o bătrână în vârstă de 86 de ani, anexa respectivă nefiind racordată la energia electrică.

Cauza probabilă este foc deschis în spații deschise“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Florentin Daciu.

Până la sosirea pompierilor, un bărbat în vârstă de 65 de ani a intrat în anexă să o salveze pe bătrână și a suferit arsuri.

“În incendiu au fost rănite trei persoane: o femeie de 86 de ani cu arsuri, în stare foarte gravă, un bărbat în vârstă de 65 de ani cu arsuri ușoare la membrele superioare și o femeie de 64 de ani cu atac de panică și intoxicație cu fum”, a mai spus Daciu.

Pentru stingerea incendiului, ISU Delta a intervenit cu două autospeciale, un echipaj SMURD și 13 angajați.
Alte stiri din: Social Afisari - 10
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante