Acasa Actualitate-InternaSocial Victor Ponta îşi trimite teza de doctorat la control

Victor Ponta îşi trimite teza de doctorat la control

scris de M.A.
226 Afisari

Victor Ponta îşi trimite teza de doctorat la control. Premierul a transmis Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică o adresă prin care solicită să îi fie analizată teza de doctorat.

Guvern - Victor Ponta

Victor Ponta îşi trimite teza de doctorat la control

Solicitarea a fost înregistrată joi şi va fi transmisă spre soluţionare către Consiliul Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice şi Inovării, transmite Mediafax. Premierul Victor Ponta este acuzat de plagiat, conform revistei Nature, care susţine că a accesat documente prezentate de o persoană anonimă indicând faptul că mai mult de jumătate din teza de doctorat privind Curtea Penală Internaţională ar conţine texte copiate.

„În cursul zilei de astăzi, 21 iunie, la Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică a fost înregistrata adresa nr. 7403, prin care domnul Victor Ponta a adresat cererea de a se analiza teza de doctorat susţinută în anul 2003, în contextul acuzaţiilor lansate în spaţiul public în ultimele zile. Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică va înainta adresa mai sus amintită spre soluţionare Consiliului Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice şi Inovării (CNE), pentru demararea procedurilor în vigoare”, informează ANCS.

9 comentarii

ciufulici 22-06-2012 - 09:05

Sa trimita si glontul de cauciuc al lui Ady Sinucisu, si mai vedem.

geek-a-contra 22-06-2012 - 09:07

mare jigodie mai esti. nu-ti pute cind stai cu tine insuti? sau te-ai obisnuit….

ciufulici 22-06-2012 - 09:17

Aha, deci tu sti detaliile tehnice!
Sigur ca a fost folosita o sonda de liposuctiune, condusa cu grija prin gat si pe sub piele.
Sanki sinucidere!

Huhu Ciu 22-06-2012 - 12:50

Dea Dumnezeu ca tu stapinul tau chior si toti tilharii pedelisti basisti sa aveti parte de sinucideri ca a lui Nastase, dar reusite, nu esuate!

ciufulici 22-06-2012 - 13:30

Care „nastase” trogloditule? Nu esti la curent?
Zi-i SINUCISU bai, cum se cuvine!

ciufulici 22-06-2012 - 09:21

Tot ce face si zice Ponta este inveninat si calcul ascuns sub surasul de gioconda iliesciana. DE CE A TINUT PENALUL LANGA EL LA CONDUCERE?

Europeanuul 22-06-2012 - 10:01

Dat fiind faptul ca este un caz important sper ca CNE sa urgenteze verificarile si sa publice raspunsul cat se poate de repede (pe parcursul saptamanii viitoare).

vic 22-06-2012 - 13:52

Regina nastase a avut grija ca odraslele psd.istilor sa aibe studiile’ complete”,

IBI 23-06-2012 - 22:25

Aici nu e vorba de Ponta sau Nastase.Din pacate in Romania de azi 99% din lucrarile de licenta sau doctorat nu sunt cu nimic mai valoroase decat a lui Ponta.Totul este o furtuna intr-un pahar de apa,armele presedintelui sunt foarte josnice.Cred ca isi urmareste zi si noapte adversarii ,ca sa-i poata compromite cu lucrarea de doctorat sau cu unele aspecte din viata privata.Mi-e scarba de acest circ,care dureaza de ani de zile,ar fi bine daca pentru salariul pe care il primesc atat presedintele cat si primul ministru ar munci pentru binele tarii.Nici in…nu ma doare pentru teza de doctorat al lui Ponta…as dori sa traiesc intr-o tara civilizata fara sa plec de ACASA.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult