Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Zeci de mii de bucuresteni, fara apa calda si caldura in sectorul 1 si 3

Scris de :     2019-11-06 11:26

În această săptămână, mai multe zone din Sectorul 3 și zonele adiacente au rămas fără apă caldă și căldură, ca urmare a finalizării unei lucrări de înlocuire a țevilor vechi de peste 50 de ani. RADET spune că aceasta este procedura la începutul și la finalizarea unor lucrări și că întreruperea nu putea fi evitată. Totuși, reprezentanții companiei spun că în acestă iarnă e posibil să mai fie întreruperi, dar nu pentru perioade mai mari de 24 de ore.

 

’În momentul de față suntem în proces de întregire a magistralei 2 din CET-ul Sud, magistrală care a produs anul trecut cele mai mari avarii. Este prima lucrare de moderizare de acest gen după foarte mult timp, primele tronsoane au fost finalizate și pentru a le putea reîntregi este nevoie de sistare totală, se umple acel tronson și se repune în fluxul tehnologic. Tocmai de aceea au apărut aceste întreruperi ale agentului termic. Sunt întreruperi normale, pentru că dacă lucrăm este inerent și un fenomen de acest gen. Sunt afectate zonele din sectorul 3 și zonele adiacente, sunt enumerate pe site, durează maxim 72 de ore începând de luni seară”, a declarat pentru B1.ro David Alexandru Burghiu, administrator special RADET.

Problemele sunt și în Cartierul Aviației, aici lucrările urmând să mai dureze. Locuitorii de aici ar trebui să mai aștepte cel puțin până pe 15 noiembrie.

În Aviației suntem în grafic cu lucrarea de pe Iancu de Hunedoara, o să se îmbunățească situația din seara asta, în sensul în care se va ajunge aproape de parametri pentru că am făcut niște manevre ale sistemului odată și cu aceste lucrări, iar starea de normalitate va reveni fix în momentul în care terminăm lucrarea din Iancu de Hunedoara. Termenul este de 15 noiembrie, dar sperăm să finalizăm și mai devreme”, a declarat administratorul RADET.

RADET susține că nu poate garanta că în această iarnă nu vor mai fi probleme, dar reprezentanții săi spun că acestea vor fi rezolvate în regim de urgență.
Alte stiri din: Social Afisari - 22
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste