Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Drone MQ-9 Reaper, la Baza aeriană Câmpia Turzii | Regimul alimentar în cazul gastritei | Viitor sumbru - mai puțini și mai bătrâni | Testamentul politic al lui Corneliu Coposu | Iadul de la Institutul Marius Nasta (galerie foto)

Călătorie cu trenuleţul

Scris de :     2017-09-20 00:02

O mamă stătea în bucătărie în timp ce fiul ei se juca cu trenuleţul în living. La un moment dat, mama aude trenul oprindu-se şi pe fiul ei spunând:
– Toţi pasagerii care coborâţi, duceţi-vă la mama dra-cului. Toţi ceilalţi care mergeţi mai departe staţi în pizda mamii voastre liniştiţi pe scaune că pleacă trenul.
Mama, stupefiată, merge în living şi îi spune:
– În casa asta nu se foloseşte asemenea limbaj! Acum, treci în camera ta şi nu ieşi de acolo două ore. De-abia apoi te poţi juca cu trenuleţul din nou dar numai dacă nu vei mai folosi asemenea limbaj.
După două ore, copilul se întoarce din cameră şi începe să se joace cu trenuleţul. În curând, trenul se opreşte la următoarea staţie şi maică-sa îl aude spunând:
– Toţi pasagerii care trebuie să coboare, vă rog nu uitaţi să vă luaţi toate bagajele. Pentru cei care urcaţi, vă rugăm să aşezaţi bagajele la locurile special destinate. Vă reamintim că nu se fumează în compartimente. Vă dorim o călătorie plăcută şi relaxantă alături de noi.
În timp ce mama începe să zâmbească, fiul adăugă:
– Iar cei care v-aţi enervat pentru cele două ore de întârziere, puteţi s-o trimiteţi în pizda mă-sii pe ăia din bucătărie…
Alte stiri din: Bancul zilei Afisari - 208
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante