Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Telefonul blestemat

Scris de :     2018-08-12 00:02

Bulgarii au scos în sfârşit numărul din funcţiune după ce toţi cei care l-au avut în posesie au sfârşit înainte de “termen”.
Primul posesor a fost chiar şeful companiei de telefonie, Vladimir Grashnov, un milionar bulgar care la scurt timp a murit răpus de cancer. Avea doar 48 de ani.
Numărul a intrat apoi în posesia unui şef de mafie, Konstantin Dimitrov. Cu mobilul la purtător, Dimitrov a fost împuşcat de rivali în timp ce lua masa în Olanda cu o frumuseţe locală.
Konstantin Dishliev, om de afaceri a fost următorul care a preluat numărul. Şi el a sfârşit împuşcat, în faţa unui restaurant indian din Sofia.

S-a aflat apoi ca Dishliev era implicat în trafic de droguri, un transport în valoare de 100 de milioane fiind interceptat de Poliţie chiar în ziua asasinatului.
De-atunci cartela a rămas în posesia poliţiştilor, iar operatorul de telefonie mobilă l-a dezactivat definitiv în urmă cu câteva zile. “Nu facem comentarii fata de numerele individuale” s-au limitat să spună cei de la Mobitel.
Numărul: 0888.888.888.
Alte stiri din: Bancul zilei Afisari - 240
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante