Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Bolile românilor și criza din spitale | Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO) | Horoscop 2019. Bani, sănătate, dragoste, carieră | Incident între un avion militar rus şi unul american deasupra Mării Negre (video)

Telefonul blestemat

Scris de :     2018-08-12 00:02

Bulgarii au scos în sfârşit numărul din funcţiune după ce toţi cei care l-au avut în posesie au sfârşit înainte de “termen”.
Primul posesor a fost chiar şeful companiei de telefonie, Vladimir Grashnov, un milionar bulgar care la scurt timp a murit răpus de cancer. Avea doar 48 de ani.
Numărul a intrat apoi în posesia unui şef de mafie, Konstantin Dimitrov. Cu mobilul la purtător, Dimitrov a fost împuşcat de rivali în timp ce lua masa în Olanda cu o frumuseţe locală.
Konstantin Dishliev, om de afaceri a fost următorul care a preluat numărul. Şi el a sfârşit împuşcat, în faţa unui restaurant indian din Sofia.

S-a aflat apoi ca Dishliev era implicat în trafic de droguri, un transport în valoare de 100 de milioane fiind interceptat de Poliţie chiar în ziua asasinatului.
De-atunci cartela a rămas în posesia poliţiştilor, iar operatorul de telefonie mobilă l-a dezactivat definitiv în urmă cu câteva zile. “Nu facem comentarii fata de numerele individuale” s-au limitat să spună cei de la Mobitel.
Numărul: 0888.888.888.
Alte stiri din: Bancul zilei Afisari - 237
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante