Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

A doua ediție a Summit-ului RePatriot

Scris de :     2017-09-03 17:53

Se apropie cea de-a doua ediție a Summit-ului RePatriot: INVESTIM ÎN ROMÂNIA!

În perioada 4-8 octombrie 2017, oameni de afaceri români de succes din țară și din Diaspora se vor întâlni pentru a lansa noi parteneriate strategice și de afaceri. Printre domeniile abordate în acestă ediție vor fi: high tech, turism și servicii, agribusiness și real-estate. Participanţii vor discuta despre fundamentele economice ale României, oportunități și riscuri asociate, precum și despre cum pot contribui la o țară mai bună pentru toți românii, oriunde s-ar afla. Peste 100 de investitori și manageri de succes din Europa, Statele Unite ale Americii și Canada deja s-au înscris!

Mesajul organizatorilor este simplu: “România oferă oportunități de afaceri pe care împreună le putem valorifica! Investiți aici! Recomandați România ca destinație de investiții!”

Participanții sunt așteptați pe 4 octombrie, miercuri seara, la cocktail-ul de bun venit. Pe 5 octombrie, joi, la București, vor începe lucrările Summit-ului, la care vor fi invitați, alături de oameni de afaceri, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, ai Parlamentului, ai administrației centrale și locale, reprezentanți din domeniul financiar-bancar, academic și cultural. Pe 6 octombrie dimineața se va pleca la Poiana Brașov, pe traseul Sinaia-Bușteni-Predeal. Timp de două zile, cei care vor participa la Summit-ului RePatriot vor îmbina discuțiile organizate într-un cadru  aplicat cu excursii turistice și experiențe autentic românești. Duminică, 8 octombrie, vor evalua acțiunea și vor stabili pașii următori pentru concretizarea inițiativelor de investiții.

Cine doreşte să se înscrie la Summit-ului RePatriot o poate face aplicând AICI
Alte stiri din: Antreprenori Afisari - 26
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante