Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO) | Horoscop 2019. Bani, sănătate, dragoste, carieră | Incident între un avion militar rus şi unul american deasupra Mării Negre (video) | Schimbare majoră în noua Lege a Asociaţiilor de proprietari

Evreii vor să vândă Hotelul Radisson Bucureşti

Scris de :     2017-08-20 12:32

O subsidiară a companiei israeliene Elbit Imaging a anunţat recent că a semnat o scrisoare de intenţie cu un fond de investiţii pentru a vinde 98,2% din compania care deţine hotelul Radisson din Bucureşti cu 177,5 milioane euro, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul bursei americane Nasdaq.

Radisson Bucureşti

În luna martie a acestui an, surse din piaţă au declarat pentru Profit.ro că hotelurile Radisson din Bucureşti, Radisson Blu şi Park Inn, operate de grupul Carlson Rezidor, sunt disponibile la vânzare, proprietarul încercând de mai mult timp să obţină o sumă importantă de la un eventual cumpărător.

Tranzacţia anunţată recent ar urma să fie finalizată în trei sau patru luni, în funcţie de semnarea unor acorduri şi de obţinerea unei autorizaţii de la Consiliul Concurenţei, potrivit anunţului publicat pe site-ul Nasdaq.

 Complexul Radisson din Bucureşti, care include hotelurile Radisson Blu şi Park Inn, are în total 763 de camere.Al doilea hotel sub brandul Radisson Blu din România ar urma să fie deschis în prima parte a anului 2018 la Braşov, printr-o investiţie de 10 milioane euro, în urma unui contract de franciză semnat în noiembrie 2016 de Carlson Rezidor Hotel Group, care deţine brandul, şi Tresor Com, o companie controlată de familia Neamţu din Braşov.
Alte stiri din: Companii Afisari - 114
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante