Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

LEGO Movie 2 vine pe marile ecrane mai devreme de anul 2018

Scris de :     2015-10-30 13:24

Nu este nicio surpriza pentru nimeni faptul ca success filmului “The LEGO Movie” a adus dupa sine si o continuare, sub forma partii a doua. Titlul a starnit zambete, in special pentru ca a fost tinut secret o perioada de cateva luni, “The LEGO Movie Sequal”.

LEGO Movie 2

LEGO Movie 2

Acesta va fi pe marile ecrane abia in luna mai a anului 2018, astfel ca asteptarea va dura doi ani si jumatate pentru fanii primei parti.

Si, pentru a face asteptarea mai dulce, cei de la Warner Bros. si Merlin Entertainment au anuntat faptul ca, in ianuarie 2016, vor produce “LEGOLAND Parks and Discovery Centers” si ca vor adauga in cadrul animatiei si ceea ce au numit ei “The LEGO Movie 4D – A New Adventure”, facand o sumara descriere a actiunii:

LEGO Movie 4D – A New Adventure ii urmareste pe Emmet, Wyldstyle, Unikitty, Benny si MetalBeard intr-o noua aventura. Acestia primesc o invitatie misterioasa care ii conduce catre un parc de distractii unde toate sunt sub forma personajelor din The Lego Movie. Dar nu totul este asa cum pare la prima vedere, pentru ca eroii filmului se afla de fapt prinsi intr-o capcana si trebuie sa isi dea seama cum sa evadeze de acolo si sa scape nevatamati”, au povestit acestia.

Adam Pava va fi scenaristul filmului, in timp ce Rob Schrab, cel care se va ocupa in 2018 de adevarata continuare a lui LEGO Movie va fi directorul filmului.

 
Alte stiri din: Companii Afisari - 107
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante