Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Viitor sumbru - mai puțini și mai bătrâni | Testamentul politic al lui Corneliu Coposu | Iadul de la Institutul Marius Nasta (galerie foto) | Criza de pe piața muncii | Avertisment pentru toți românii care retrag bani de la bancomat

APOCALIPSA VINE în 2013! TOP 15 pericole care se vor abate asupra românilor

Scris de : Dan Irimia     2012-12-14 11:34

Alegerile s-au incheiat, insa greul abia incepe pentru Romania. Si pentru USL, intrucat asteptarile populatiei sunt enorm de mari si, in plus, si asteptarile profesionale sunt mari.

Altfel spus, populatia asteapta imbunatatirea nivelului de trai, dar, pe de alta parte, si mediul de afaceri asteapta masuri pentru imbunatatirea economiei. Iar aceste directii ar putea sa nu mearga mana in mana. Dimpotriva, par sa se excluda una pe alta daca ne uitam la anii precedenti, cand guvernul Boc a mizat mai mult pe insanatosirea economiei.

Anul 2013

In acest context, anul 2013 se arata foarte sumbru pentru Romania, atat la nivelul populatiei, cat si in ceea ce priveste reusita Guvernului de a tine economia tarii pe linia de plutire. Pe scurt, fara nicio exagerare, ne-ar putea astepta un an 2013 extrem de dezastruos! Econtext va prezinta marile pericole care pandesc anul 2013. Iar acestea cuprind multe scumpiri, falimente posibile, bani mai putini din strainatate si, desi salariile cresc in sectorul bugetar, acest avans va fi erodat de inflatie, de deprecierea leului.

Da, din nefericire, apocalipsa economica ar putea veni anul viitor pentru noi. In total, publicatia Econtext va prezinta un top cu cele mai importante 15 pericole care se pot abatea asupra Romaniei in 2013. Dar despre ce este vorba? Care sunt aceste 15 pericole? In primul rand, sa ne aducem aminte de moneda noastra nationala, care nu respira prea bine in contextul actual. Leul s-ar putea deprecia si mai mult in 2013, pe fondul aversiunii fata de risc a investitorilor, care decid sa-si mute capitalul din Romania.

Aceasta depreciere e daunatoare pentru populatie, prin cresterea preturilor la produselr achizitionate din import, dar si a ratelor bancare in valute straine. Acest lucru ar putea determina o crestere a numarului de persoane care nu-si pot plati ratele bancare la timp.

Si acesta ar putea fi doar inceputul: ne asteapta scumpiri programate la gaze si la energia electrica. Scumpiri mari! Scumpiri, falimente, rate mari! IATA care sunt cele 15 pericole care s-ar putea abate asupra Romaniei in 2013:

Alte stiri din: Economic Afisari - 659
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante