Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact    Autentificare
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro

BLACK FRIDAY 2012. Lista magazinelor cu reduceri si produsele

Scris de : D.P.     2012-11-18 12:24     4 comentarii

BLACK FRIDAY 2012 sau Vinerea neagră este sărbătorită anul acesta în România pe data de 23 noiembrie. Cu acest prilej marile magazine se vor întrece în a oferi preţuri şi reduceri cât mai bune, astfel încât să atragă clienţi cât mai mulţi şi implicit profituri considerabile.

BLACK FRIDAY 2012. Lista magazinelor cu reduceri si produsele economic

BLACK FRIDAY 2012. Lista magazinelor cu reduceri si produsele

Black Friday este ziua în care magazinele din România promit reduceri substanțiale, unele ajungând și la 50%. La Domo sau F64 clienții vor putea beneficia de promoții o perioadă mai lungă, iar la magazine precum eMAG sau Altex, doritorii vor putea achiziționa produse la prețuri mai mici doar vineri, 23 noiembrie.
Printre magazinele care si-au anuntat prezenta se numara: eMag.ro,  Altex.ro, Flanco.ro, F64.ro, Watchshop.ro,  Oktal.ro, DiscountVoucher.ro, Koyos.ro, Evomag.ro, Domo.ro.

Magazinul online eMAG oferă vineri reduceri la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice sau IT. Clienţii pot beneficia de aceste reduceri începând cu ora cinci dimineaţa când vor putea achiziţiona frigidere, maşini de spălat, camere foto, computere, laptopuri, televizioare LED sau 3D mai ieftine cu până la 50%. Altex, care participă el la ediția din 2012, va oferi la reducere laptopuri, televizoare, electronice şi electrocasnice, după cum a anunţat compania pe site-ul oficial.

Liderul de pe piață a echipamentelor foto din România, magazinul F64, a anunțat reduceri de până la 50% pentru aparatele foto din categoria compactelor, dar și pentru DSL-uri și aparate profesionale hish-end. Campania BLACK FRIDAY 2012 la F64 Studio va începe vineri, 23 noiembrie, ora 00:00 şi se va prelungi şi în week-end, până duminică, 25 noiembrie, ora 23:59. Reprezentanţii companiei se aşteaptă la o dublare a vânzărilor. Retailerul Domo garantează produse la reducere în toate magazinele din țară, în perioada 19-23 noiembrie. Veți putea profita de reduceri și online, la magazinele Evomag și Photosetup.
Alte stiri din: Economic Afisari - 3,924
Articole similare

Comentarii

Ziuaveche.ro nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica "Comentarii"

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele
  1. pe emag la telefoanele mobile nu sunt reduceri de Black Friday??

  2. [...] BLACK FRIDAY 2012. Lista magazinelor cu reduceri si produsele /* (c)AdOcean 2003-2012, f5web_ro.ziuaveche.ro.Textlink.textlink1 */ ado.placement({id: 'ado-or1FHLeUPTsqTcBJBES7e6SZ3D4iYbAxbzecs1KV65r.r7', server: 'realitatero.adocean.pl' }); /* (c)AdOcean 2003-2012, f5web_ro.ziuaveche.ro.Textlink.textlink2 */ ado.placement({id: 'ado-lr5cPoM_nW9lIQ7rUoV0m5XhfUjFrgezKkjF4LZ_EhH.y7', server: 'realitatero.adocean.pl' }); /* (c)AdOcean 2003-2012, f5web_ro.ziuaveche.ro.Textlink.textlink3 */ ado.placement({id: 'ado-5wPraCuriBdVhk39ctJ.0SwpQR8Os4c363l9BYQbiAz.a7', server: 'realitatero.adocean.pl' }); Alte stiri din: Life Afisari – 0 Articole similare – Bianca Dragusanu si rochia transparentă la Dansez pentru tine (video) – X Factor, manelele si supararea lui Cheloo (video) – Dansez pentru tine si războiul silicoanelor (video) Comentarii [...]

  3. isi vor vinde toate produsele pe care se punea praful in depozite iar noi cum suntem disperati sa luam produse la promotie le vom cumpara. acolo unde vor fi produse ok vor fi foarte putine si gata vandute

  4. [...] 23 noiembrie, de „vinerea neagra”, în timp ce alţii se vor bate pentru a obţine cele mai bune preţuri, noua echipa a lui Dorinel [...]

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele

Comments are closed


Avertisment ANM: Ploi și vijelii ȋn WEEKEND. Vezi unde! Citeste