Acasa BusinessEconomic Societatea CFR Marfă are un nou director general

Societatea CFR Marfă are un nou director general

scris de M S
137 Afisari
Noul director general al Societății Naționale de Transport Feroviar de Marfă (SNTFM) CFR Marfă este Dan Valentin Belcea, care a ocupat – până în prezent – poziția de membru în Consiliul de Administrație.
Noul director general de la CFR Marfă a lucrat la Protan SA

CFR Marfă are un un nou director general

‘Născut pe 30 iulie 1969, Dan Valentin Belcea este absolvent al University of Pennsylvania-Philadelphia, PA-USA și, anterior numirii în poziția de director general, a fost membru în Consiliul de Administrație al societății. Ca urmare, domnul Belcea este familiarizat cu domeniul feroviar și cu specificul activității societății și speră ca mandatul său să fie unul benefic pentru redresarea acesteia’, se arată în comunicatul citat.

Dan Valentin Belcea și-a început cariera în Statele Unite ale Americii, continuând apoi în țară ca Chief Financial Officer la Graffiti/ BBDO (între 1993 și 1994), CB Investment SRL (1995-1996), sau general manager la Prima Tv (în perioada 1996-2002). Din anul 2005 până în 2012, a ocupat funcția de vicepreședinte — responsabil cu dezvoltarea strategică la Internațional Railway Systems S.A., iar din ianuarie 2010 până în prezent a ocupat funcția de Chief Executive Officer la Protan SA.
Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfa SA este operatorul național de transport feroviar de marfă din România, lider pe această piață cu o cotă de piață de 54,8 %, la nivelul anului 2013.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS