Acasa BusinessEconomic Ioan Folescu a demisionat de la conducerea Electrica

Ioan Folescu a demisionat de la conducerea Electrica

scris de Laurentiu Banches
375 Afisari

Motivul demisiei directorului general al Electrica SA este neîncrederea referitoare la neimplicarea lui politică exprimată de MECMA.

Ioan Folescu (foto:electrica.ro)

Un comunciat al companiei Electrica S.A. remis sâmbătă de Agerpres informează că directorul general Ioan Folescu şi-a dat demisia întrucât noua conducere a Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA) şi-a exprimat neîncrederea referitoare la neimplicarea lui politică. Ioan Folescu, care se afla de 3 ani la conducere SC Electrica SA avea o experienţă de nu peste 30 de ani în domeniul distribuţiei  şi furnizării energiei electrice.

În anii în cât Folescu s-a aflat la şefia Electrica, compania şi filialele de distribuţie şi furnizare a energiei electrice din grup au înregistrat profit. Cel mai mult s-a evidenţiat din acest punct de vedere, Filiala Electrica de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord, cu un profit de 11 % pe anul 2011, unde preşedinte al Consiliului de Administraţie este chiar Ioan Folescu.

6 comentarii

suzana 19-05-2012 - 17:05

Dragi comentatori ocazionali sau nu, atata doar v-as sugera, ca sa intrati chiar in problema: lasati naibii furia, simpatiile, ura etc. si concentrati-va (lucid!) pe ceea ce chiar e important si relevant. Asadar: cam ce ii poate uni pe toti „demisionarii” astia de conjunctura? Asa-zisul ciolan? Pai, domnilor, la ciolan au ajuns de vreo 20 si ceva de ani. Eventuale aliante viitoare aducatoare exclusiv de avantaje personale? OK, dar partial. Eu cred ca de fapt astia au mirosit – cu date concrete, nu ca ar avea ei un fler de invidiat, ca-i mai lasa si pe securistii astia, mai batrani, mai tineri (sunt scoliti perfect si dupa 1989, nu va imbatati cu apa rece) – o oarece amenintare dinspre alti „frati” mai mult ori mai putin luminati de printr-alte tari; deci, cam ce-i poate paste. Stop!

BULA 19-05-2012 - 17:40

Sistematizati ideile, ca n-am inteles mare lucru. Mai putin patetism si mai putina gargara.

stefan 19-05-2012 - 21:28

Inca odata PSD si noua sa alianta a mai dat afara un om , nimic nou, niste hoti cum era de asteptat

Contor 21-05-2012 - 16:06

Hoti ca l au dat pe taica tu afara?Ati facut avere in 5 ani cat o familie din Germania in doua secole.Trebuie sa va bage la bulau , nu sa va dea afara, askenazi nenorociti, o sa platiti curand!

Mache 21-05-2012 - 17:54

Cum sa-i bage la bulau omule?! Esti nebun?! Pai tocmai la astia care-s baieti productivi sa le taie aripile?! 😉

Cat despre askenazi e tare putin probabil sa plateasca ceva mai ales acum cand Victoras fiul lui madam Naum (Nahum in grafia occidntala) a ajuns la butoane. Te astepti cumva ca tocmai Victor Ponta Ben Nahum, cel a carui prim act de guvernare a fost tocmai aducerea comisiei pentru studierea Holocaustului sub aripa guvernului sa se lege de askenazi?! El va va invata sa-i iubiti si stimati 😉 🙂 🙂 Asa cum l-a invatat si pe zevzecul ala de Sova…

Uita-te de exemplu la urbos. Dupa o cariera de ani de zile de antisemit isteric fara pata, a ajuns azi sa laude izbanzile primului evreu al neamului: Victor Ponta. Maine, poimaine te pomeni ca lasa casa stramoseaca din Pogoanele, Buzxau si se inroleaza voluntar pentru apararea Tarii Sfinte 😉

Ciu Huhu 21-05-2012 - 19:15

AI LOC PREGATIT IN IAD, MACHE Iadul te asteapta CU MULTA NERABDARE!!!!!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult