Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

Ion Sterian este noul președinte al CA Transgaz

Scris de : B.L.     2013-07-11 12:00

Ȋn Adunarea Generală Extraordinară de miercuri, 10 iulie, acționarii Transgaz au aprobat numirea lui Ion Sterian în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei.

Ion Sterian este noul președinte al CA Transgaz

Ion Sterian îl înlocuieşte pe Ioan Rusu, care a fost revocat din funcţie. Totodatǎ, ȋn cadrul aceleiași ȋntȃlniri, acţionarii au aprobat numirea unor noi membri în Consiliul de Administraţie (CA): Radu Ştefan Cernov, Bogdan-George Iliescu şi Vlad-Nicolae Neacşu, şi i-au reconfirmat pe Petru Ion Văduva şi Ion Sterian.

Tot miercuri, potrivit Agerpres, a fost aprobată o indemnizaţie fixă lunară brută în cuantum de 4.037,33 lei pentru fiecare dintre membrii Consiliului de Administraţie, precum şi pentru preşedintele CA, urmând ca Adunarea Generală a Acţionarilor care va aproba planul de administrare să aprobe componenţa variabilă cuvenită administratorilor de la începerea mandatului acestora, în corelare cu indicatorii de performanţă asumaţi în planul de administrare.
Alte stiri din: Economic Afisari - 132
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante